a jbg skoro svi matoraci mesaju AAS i suplementaciju...ja ih potpuno kapiram i ne krivim ih,al treba im dokazati da nisu upravu i to je to...
pa evo vidi na forumu koliko je imalo klinaca koji u 15 god. oce da krenu da uzimaju hemiju iako ne znaju nista o tome...oce i oce,i bas ih briga za posledice...jebo misice cuvaj zdravlje..pa ja da mi sin uzima ASS U 15 god. ne bih mu zabranio nego bi ga tuko usranom motkom svaki dan ako treba...salim se
aj svaki treci dan,al bih mu dokazao i obljasnio kakve posledice moze da ima i kako ce mu to uticati na zivot,i ako ima gram mozga shvatice,ako ne shvati nema mu pomoci,ako ne zasere tu zasrace negde drugde...
trebas otvoreno da razgovaras o tome,a ne tvrdoglavo da kazes ja ocu tako i aj zdravo...i onda se teraju inati do prekosutra..nadji i osampaj textove o suplementaciji sto strane tako i nase od doktora,sportista,trenera,nutricionista itd...a mozes i odes sam kod tog doktora sa istim tim textovima i povedes diskusiju(ako oce da te slusa),da vidis sta ce tebi reci i ubedis ga da kasnije ne pljuje to pred roditeljima i da te ne sputava sa sporta i tera na ulicu.
i ja,a i predpostavljam vecina mladih ima isti problem...meni ne zabranjuju ali im se ne svidja ideja da pijem americke praskove
zemlja genetski modifikovane hrane pa jos + u verziji praska... keva me iz sale zove lutajucim hormonom,des hemija i ostalo,cale mi kaze kontrolisi jetru...sestra me pita jel pijes ono od cega moze da ti opadne kosa idt....malo je nezgodno trpeti pritisak sa 5 strana i raspravljati...
no posto oni jedu raznorazna govna i stalno ih prozivam za to,onda moraju da cute i trpe
evo recimo drugar ima isti problem kao ti pa je morao kod mene da drzi suplementaciju...a pazi sad ove ironije i te mozgove...taj isti drugar kupi lepo sebi 3litre piva sedne u sobu i naliva se kao krava iz dosade ceo dan:) kad izlazi kupi litru votke i lagano...soba ko da je alkoholicar ...I NJEGOVI GA NE SMARAJU ZA TO WTF,a za ovo oce iz kuce da ga izbace.