SLUSAJ SADA.......
JA NEMAM VREMENA DA SE NATEZEM OVDE SA OSOBMA KAO STO SI TI..A MISLIM DA NIKO DRUGI...
DAKLE..
OVO SI TI NAPISAO..
Da, zaboravio sam pitati. Postoje li vjezbe za "povecanje" rucnih zglobova. Imam biceps 38 a zglob naspram toga izgleda stvarno mrsavo. Pa, moze li se povecati?
KAKO SE NA LATINSKI AKZE MISIC PODLAKTICE ODISTA NEZNAM...A I NE ZNAIMA ME..ONE KOJE TREBA DA ZNAM..TE ZNAM...TAKO DA TU NEMA PROBLEMA....
DALJE..KNJIGU ANTAMOIJE NEMAS AL ZNAS LATINSKE NAZIVE..VEOMA ZANIMLJIVO..
I VIDI..TI STO SE TICE NI TRENINGA NI SUPLEMETNACIJE NI SVEGA OSTALOG STO JE VEEZNAO ZA OVAJ SPORT ZNAS KAO MOJ SIN OD 7 GODINA...DAKLE..NISTA..
JER DA ZNAS ONDA NE BI PSOTAVLJAO GLUPA PITANJA TIPA...
Je li moguce da mi Creatine nije djelovao zbog moje ishrane? Nisam se bas tome posvecivao. Jeo sam jednom ili dva puta dnevno.
OVO COVEK KOJI ZNA DA ZBORJI 2+2 ZNA DA NIJE NORMLANO NI ZDRAVO A NE NEKO KO TVRDI DA ZNA NESTO O ISHRANI..
DALJE..
Mozete li mi napisati kako Coleman trenira, mislim njegov plan? Gledao sam i ima na engleskom ali ima rijeci koje nema u rjecniku, tako da ne znam koji je to dio tijela.
AKO ZNAS LATINSKE NAZIVE ZA POJEDINE MISICE ONDA NE BI TREBALO DA TI PRESTAVLJA PROBLEM NIKAKAKAV NISTA!!!!!
Doduse, meni su trbusni misici najljepsi na cijelom tijelu i stvarno me "obara" to sto ih nemam bas izrazene. Imam viska na donjem dijelu stomaka i mogu li se ikako toga rijesiti?
NORMLANA KONSTATACIJA?
?...NE BIH REKAO....PRE..ZALOSNO..
Nisam usao u teretanu nekih 15 dana a prije toga nekih 25. Stvarno sam "ofalio". Kako da napravim BOOM kada se vratim? Sto se hemije tice, moze li mi neko takvo sredstvo pomoci? Creatine, proteini i slicno? Uglavnom, znam da je sve to stetno, ali sta je od toga najmanje stetno? Kako da smanjim stetu prilikom uzimanja toga? Nemojte mi steroide, to me bas i ne zanima.
PROSTOM METODOM ZBRAJANJA MOZEMO DA DOJEMO DO CIFRE OD 40 DANA DA NISI ISAO U TERETANU..ALI OK..VALJDA JE TEBI OVAKO LAKSE DA PRAVAS SAM SEBE..KAO NISAM ISAO 15 DANA..PA PRE TOGA 25..SAVRSEN NACIN DA SAM SEBE UBEDIS U NESTO.....BOOM U TERETANI??..STA BI TO TREBALO DA ZNACI...OVO OSOBA KOJA SE "PO MALO"RAZUMEN U TRENING I NE BI TREBALA RECI..JER SVAKO ZNA DA JEINI BOOM MOZE DA URADI BOMBA I NISTA VISE...
OSOBA KOJA ZNA U SUPLEMETACIJI PO NESTO ONDA I ZNA DA KREATIN NIJE NI MALO STETAN A NE DA SA SIGRUNOSCU KAO TI KOSNTATUJE DA TI ZNAS DA JE TO SVE STETNO ALI TI CES IPAK DA TO URADIS..JER JEBIGA..15KG MISICA JE NEOHDONO SADA PRED LETO I AKO MOZE JOS UZ PUT DA SE IZDEFINISE..
Zelim ujedno imati velike, ali i oblikovane dijelove tijela. Nadam se da me razumijete. Dakle, i masa i definicija. Je li izvodivo? Moram spomenuti da mi biceps ide unutra, tako da kad stegnem sa strane, bas se i ne primijeti. Imaju li vjezbe koje "tjeraju" biceps vani?
OVO?
??!!!!!!!/...PA OVO JE ZA MIKIJEV ALMANAH...OVILIKO BUDLASTINA IZGOVRENO SAMO U 2-3 RECENICE NE VERUJM DA JE IKO PROCTIA ODAVNO....
I MASA I DEFINICJA..STRASNO..ZALONSO...JADNO..OVO COVEK KOJI SE ;PO MALO RAZYME U ISHRANU,SUPLEMETNE I TRENING NE BI TREBALO DA KAZE..VEC DA SE SMEJ NA OVO.
- Na kraju, ishrana. Sta mi i kako preporucujete? Koliko obroka na dan, od cega da mi se obrok sastoji?
Eto, to je uglavnom to. Znam da je puno, ali morate shvatiti kako se osjecam. Izvinite i hvala.
ZAR OD TOIKO TEMA NA OVOM FORUMU TI NISI MOGAO DA NAJDES STA BI TREBALO DA SE JEDE..
MISLIM..IPAK SE TI RAZUMES U TO..MISLIM DA TI NIJE ONDA PROBLEM BAR DA KRENES SA STASVALJENJM JELOVNIKA...
I NA KRAJU..MISLIM DA BI BILO PAMETNO DA JEDNO VREME SAMO CITAS...
DA NE PRAVIS IDIOTA OD SEBE