Cool slike , nije mi jasno samo kad se vec malo prica otom lambu , primetio sam da dosta ljudi forsira gallarda naspram murcielaga , a nije mi jasno zasto . Rekao bih da je ovo gallardo na slici
Citat: Polomac Jul 21, 2010, 07:00:39 posle podnequote]Tnx..odmor 10+Big Vlad je velik kao kuca i jak kao zver.Burazeru moj ti si PRAVA ZVIJER, kako po pitanju snage tako po pitanju znanja! Bilo mi je veliko zadovoljstvo sto smo imali priliku da provedemo vrijeme zajedno, nadam se sto skorijoj reprizi!Veliki pozdrav za Polomce iz CG!
quote]Tnx..odmor 10+Big Vlad je velik kao kuca i jak kao zver.
kad porastem hocu da budem kao cika POLOMAC:D
Vidim ja da je tebi lepo bilo dole samo mi nije jasno o'kle ti para za onaj beli auto?
Citat: GORAN_ILIC Jul 22, 2010, 10:30:25 pre podneVidim ja da je tebi lepo bilo dole samo mi nije jasno o'kle ti para za onaj beli auto?Bilo lepo bas..a auto,pa vracam se u bizzz..
Citat: Polomac Jul 22, 2010, 11:04:24 pre podneCitat: GORAN_ILIC Jul 22, 2010, 10:30:25 pre podneVidim ja da je tebi lepo bilo dole samo mi nije jasno o'kle ti para za onaj beli auto?Bilo lepo bas..a auto,pa vracam se u bizzz.. ti kao SPARTAK radis na tone:D
libo vas patka,imate si po 4 banke,misici vise ne znaju de biju i voze se bela kola....samo ladno....