Bravo Polomac, ovo je veliki povratak
Skoro i da se ne primecuje da si imao toliko problema sa povredama !!! Odlicno je to !!!
Polomac , odlichan!
bitno da si ponovo u stroju, sigurno da znas kako se to radi (ne mozes zaboraviti) tako da, nemoj samo zaboravis postoviti redovno slike da i mi pratimo taj come back keep up
Postovani kolega izgled je za respekt! Nadam se da su problemi koje si imao definitivno proslost, i da ce ova 2009. biti Tvoja u svakom pogledu. Mnogo bolje izgledas nego sto sam ocekivao i mogu samo reci svaka cast, sve se polako vraca na svoje mjesto i cini mi se da ce Ti najveci poblem biti spakovati se u Classicu, jer prognoziram da ima da buknes samo tako! ;-) Veliki pozdrav!
samo napred Polomac druze stari....!
Vidi ti njega... mora da je to od one prsute Iznenadjujes me prijatno
Uopaaa, zajebato u fullu Kako mi je drago znati da si motiviran i opet da se nalazis u svom prirodnom stanju- treningu. A jos draze mi je vidjeti da forma nadmasuje ne realna ocekivanja nego da je obzirom na period vrhunska!Zajebati bato opet roka dynamitno
Vrh Polomac, da neko doživi što ti u zadnje vreme ličio bi na krmaču a ti i pored svega odličan.
Svaka cast. Respect
Mishko..sta reci,svaka cast!!!
Zbog obaveza ne svracam bas cesto...pa, tek sad videh slike...za volju i formu-BRAVO...
Koliki triceps imas bruka!!!!