Doktorpostoji li mogucnost da izadje reklama za forum u x-fitness-u? to bi tek bilo sjajno.
Naravno da postoji mogucnost i Pedja EXTREME je to odavno predlagao, ali ja nisam zeleo da se ovaj forum pojavljeje u casopisu X-Fitness, jer je tek u poslednje vreme ovaj forum krenuo uzlaznom putanjom i dobio na ozbiljnosti! Pojavljivanjem ovog foruma medju glavnim linkovima sajta
www.x3mgym.com ovaj forum prelazi automatski na jedan visi nivo, ali ipak ima jos dosta da se radi na njemu! Mislim da je jos uvek rano da se ovaj forum pojavljuje u casopisu X-Fitness, ali zato cim se grafika i jos neki detalji srede, mislim da cemo imati i mi svoj deo u X-Fitnessu!
sjajno. jos da se forum sredi malo kozmeticki i rasturicemo konkurenciju
Ovoga smo svi svesni i trenutno radimo na tome, a uskoro cete videti i rezultate naseg rada!
BORISOvo je jos jedna super vest! Prvo Ksenija pa jos i ovo!!!
Ajde Borise reci iskreno sta te vise obradovalo? Ksenija na forumu ili link foruma na sajtu
www.x3mgym.com? Ja sam bio EXTREME GYM-u kod Pedje na razgovoru kad je dosla Ksenija i kad se registrovala na forum i poslala svoju prvu poruku, a ja od srece i uzbudjenja zakacio nogom i prevrnuo Pedjin sto i izlomio sve sto je bilo na njemu! :lol: