Mart 03, 2025, 08:44:05 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.504 poruka u 18.773 tema - 20.984 članova - Poslednji član: pmpn
X3MShop banner

Autor Tema: Testosteron depo + boldenon + turinabol  (Pročitano 525 puta)

Van mreže Hex1234

• Član
  • *
Testosteron depo + boldenon + turinabol
« poslato: Februar 23, 2025, 08:10:44 pre podne »
Pozdrav svima...
Imam 30 godina, 193 cm 124 kg ovo ce mi biti treci ciklus aas pa imam par pitanja koja bi mi znacila.
Ishrana mi je sredjena, radim carb rotation, unosim 2.5 gr proteina po kg, drzim se striktno ishrane bez trans masti, pazim zbog boldenona na visok pritisak dakle pazim sta jedem, ne odem po pljeskavicu i racunam da sam uneo 40gr proteina..
Od suplemenata koristim whey, bcaa, i kreatin
Prve dve kure su mi bile sustanon 2ml nedeljno podeljeno u dva puta 12 nedelja + boldenon 0.8ml 2 puta + sam uzimao dianabol prvih 6 nedelja u drugoj kuri, radio sam pct svaki put,Trening radim 4-5 puta nedeljno sa tegovima i bodyweight vezbe, treniram zadnjih 6 7 godina ali sam prekidao zbog povreda
Zanima me vase misljenje o sledecem ciklusu
Ciklus:
12 nedelja Testosteron depo galenika 500mg nedeljno
12 nedelja Boldenon 400mg nedeljno
I razmisljao sam da uzmem turinabol umesto metana za kick bar prvih 6 nedelja ili ceo ciklus samo se razmisljam o dozi ukoliko neko ima savet koji bi najbolji oralni aas bio najbolji dobro bi mi dosao savet... Cilj mi je cista misicna masa ishrana mi je redukovana maksimalno, Da ja znam nisam imao neke nuspojave od ove kure, sto ne znaci da neko drugi nece imati, uzimao sam nolvadex i tribulus kao pct , Zanima me vase misljenje kao iskusnijih kakav pct i oralni aas bi ovde bio najbolji uz ovu kuru i da li je kura ok

« Poslednja izmena: Februar 23, 2025, 08:17:39 pre podne Hex1234 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Testosteron depo + boldenon + turinabol
« Odgovor #1 poslato: Februar 23, 2025, 03:13:52 posle podne »
Kura je ajde da kazem, neki standard, old schcol itd i tu nema sta mnogo da se dodaje ili menja osim ubaciavnja nekog orala ako vec zelis.
ali.

Citat
kakav pct

sta ovo znaci?

Van mreže Hex12345

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Februar 25, 2025, 02:21:36 posle podne »
Dobio sam ban iz nekog razloga, do sad sam koristio u prve dve kure tribulus i nolvadex kao PCT da li bi trebao mozda jos nesto da ubacim ili je za ovu kuru to dovoljno? I da li je ok svih 12 nedelja turinabol?
« Poslednja izmena: Februar 25, 2025, 02:24:15 posle podne Hex12345 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #3 poslato: Februar 25, 2025, 02:22:32 posle podne »
Dobio sam ban iz nekog razloga, do sad sam koristio u prve dve kure tribulus i nolvadex kao zastitu da li bi trebao mozda jos nesto da ubacim? I da li je ok svih 12 nedelja turinabol?

zastitu od cega?

Van mreže Hex12345

• Član
  • *
« Odgovor #4 poslato: Februar 25, 2025, 02:26:28 posle podne »
-
« Poslednja izmena: Februar 25, 2025, 02:43:54 posle podne Hex12345 »

Van mreže Hex12345

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: Februar 25, 2025, 02:35:08 posle podne »
Nolvadex zbog estrogena posle ciklusa ili tokom ciklusa ako primetim da treba, a tribulus da vratim nivo testosterona na normalu tako sam ja ucen da radim sad citam svasta nesto neke kombinacije i ne razumem zasto bi ovako bilo pogresno? Zato sam i ovde jer mi to nije jasno
« Poslednja izmena: Februar 25, 2025, 02:48:40 posle podne Hex12345 »

Van mreže Hex12345

• Član
  • *
« Odgovor #6 poslato: Februar 25, 2025, 02:36:48 posle podne »
?
« Poslednja izmena: Februar 25, 2025, 03:01:06 posle podne Hex12345 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #7 poslato: Februar 27, 2025, 09:17:50 posle podne »
Nolvadex zbog estrogena posle ciklusa ili tokom ciklusa ako primetim da treba, a tribulus da vratim nivo testosterona na normalu tako sam ja ucen da radim sad citam svasta nesto neke kombinacije i ne razumem zasto bi ovako bilo pogresno? Zato sam i ovde jer mi to nije jasno

a kako znas da ti treba bas toliko agresivan AI
Tj kako TI znas da ces imati problem sa estrogenom do te mere da ti treba AI?

Da li znas sta ces da uradis sebi ako koristis AI, a da ti ne treba?
Da li znas da je povecan E u toku ciklusa sasvim normalna stvar?

Triublus NE moze vratiti u solo varijanti T na normalu ( u sinergiji sa nekim drugim stvarima i ovisno koliko je narusen hormonalni status DA, drugacije...waist of money)...

E sad ovo sto kazes da si UCEN da tako radis- to je ok
ne kapiram onda zasto trazis ovde savet i vezi sa tim,ukoliko vec si ucen tako i znas da je to ispravno?

I vidi..

odmah da ti kazem, da ako krenes sa nekim agresivnim stavom ili slicno, svakako ce se sve brisati i biti ces blokiran, jer smo odavno prevazisli natezenje putem interneta pod koje kakvim nicknamovima i slicno.

Ovo ti pisem doborenamerno, niti sam trenere niti te navlacim da mi pises u inbox ( CAK STA VISE), PA DA TI ODVALIM CENU za kao toboz neki savet, jerbo ja znam i slicno...

pokusaj da shvatis ovo dobornamerno