Februar 20, 2025, 03:47:09 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.492 poruka u 18.772 tema - 20.981 članova - Poslednji član: Quinnaref
X3MShop banner

Autor Tema: Iskustva sa sarms-suplementi  (Pročitano 878 puta)

Van mreže kuramochi

• Član
  • *
Iskustva sa sarms-suplementi
« poslato: Februar 02, 2025, 09:55:37 posle podne »
Jel uzimao neko od njih i ako jeste kakva su iskustva?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Iskustva sa sarms-suplementi
« Odgovor #1 poslato: Februar 03, 2025, 04:44:21 posle podne »

pisao o tome.....
moje iskutvo je katastofalno...

uglavnom. Nesto na cemu nema relevatnih studija (nece ih ni biti posto se radi o nelegalnim stvarima)
One studije koje su "malo" dotakle sustinu, a da koiko toliko su verodostojne i sa kredibilitetom nemaju aposlutno dobre recenzije, cak sta vise- na malom broju uzoraka na kojem su radjene (nije merodavno 100% bas zbog toga) to se pokazalo veoma lose.

Licno sam napisao dosta o tome, i snimio cak video ( YT OGISTRA KANAL) i za mene je to gubljenje vremena, i bacanje novca.

Ne govorim o placebo efektu koje nekoga udara.

I naravno, ko se iole razume u tematiku, sama recinica..."zamena za steroide" zna koliko je to samo...ajde...da ne lajem....

Van mreže kuramochi

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Februar 03, 2025, 05:06:14 posle podne »

pisao o tome.....
moje iskutvo je katastofalno...

uglavnom. Nesto na cemu nema relevatnih studija (nece ih ni biti posto se radi o nelegalnim stvarima)
One studije koje su "malo" dotakle sustinu, a da koiko toliko su verodostojne i sa kredibilitetom nemaju aposlutno dobre recenzije, cak sta vise- na malom broju uzoraka na kojem su radjene (nije merodavno 100% bas zbog toga) to se pokazalo veoma lose.

Licno sam napisao dosta o tome, i snimio cak video ( YT OGISTRA KANAL) i za mene je to gubljenje vremena, i bacanje novca.

Ne govorim o placebo efektu koje nekoga udara.

I naravno, ko se iole razume u tematiku, sama recinica..."zamena za steroide" zna koliko je to samo...ajde...da ne lajem....
Ma znam da su sarms sranje, nego pitam da li je uzimao neko od ovih sa sarms-suplementi sajta. Hteo sam mk677 da uzmem za oporavak.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #3 poslato: Februar 03, 2025, 05:44:28 posle podne »
Citat
Hteo sam mk677 da uzmem za oporavak.

Neces uraditi nista, a jos manje ces da se oporavis
ja sam taj uzimao bas za PCT.....i to pre xx god..
nakon shvatanja da nesto nije ok (posto znam kako treba da se osecam u svakom trenutku, hvaa Bogu nakn 35 god iskustva), odem da uradim hormalni panel.
Vise ruiniran nego da nisam uzimao NISTA.....

tako da..