Januar 27, 2025, 08:34:14 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.457 poruka u 18.771 tema - 20.981 članova - Poslednji član: marqcio
X3MShop banner

Autor Tema: Tunjevina u Konzervi.  (Pročitano 176 puta)

Van mreže crnajasmina

• Član
  • *
Tunjevina u Konzervi.
« poslato: Januar 25, 2025, 04:14:25 posle podne »
Pozdrav , koliko je tunjevina u konzervi  (200g) stetna i na koji nacin tocno, znam da sazdrzi živu ali ne znam tocno opis detaljan zbog cega je stetna. I dali bi trebao imati razlog za brigu ako konzumiram 4/5 konzerve tjedno. Hvala

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Tunjevina u Konzervi.
« Odgovor #1 poslato: Januar 25, 2025, 05:11:09 posle podne »
Pozdrav , koliko je tunjevina u konzervi  (200g) stetna i na koji nacin tocno, znam da sazdrzi živu ali ne znam tocno opis detaljan zbog cega je stetna. I dali bi trebao imati razlog za brigu ako konzumiram 4/5 konzerve tjedno. Hvala

Price za malu decu u nedostatku pametnijeg posla.
Da jedes 3-4 x tunjevinu na dan, isto je stetno kao da jedes 3-4 x meso na dan.
Ziva i price oko zive su tek za uspavanke za jos manju decu.
Jednostavno, konkurentna industrija u nedostatku ideja, najblja ideja je plasiranje lazi za koju ne mozes da odgovaras, jer za takve tvrdnje niko nije izneo NIKAKVE TACNE studije, sa adekvatnim recenzijama, studije koje su objavljenje u nekim znanstvenim publikacijma i slicno.

Licno, ja bih se vise plasio piletine iz Argeitine i slicnih zemalja, nadrukanih sa antiobiocima i raznim agensima za "prezivljavanje mesa" nego tunjevine ili bilo kog oblika ribe.

Tako da...

Van mreže Pirat

« Odgovor #2 poslato: Januar 25, 2025, 05:32:08 posle podne »
sve tacno, samo ne treba preterivati sa konzervom zbog konzervansa i histamina. Moze da se razvije losije varenje pa cak i netolerancija, ako svaki dan krsas tunjevine iz konzerve. Ja sam se tako zajebao. Ali jeo sam sigurno dve pa nekada i 3 konzerve dnevno jako dug period konstantno sigurno jedno 4 godine, jbg. Sada kada je jedem ubrzava mi peristaltiku u nekim kombinacijama moze i da me protera. Sa drugim proteinima nema problema. Najbolje uvek menjati/rotirati/kombinovati izvore makar 3 proteinska izvora nedeljno, ne racunajuci prah, znaci optimalno 4 sve ukupno

ps kakav god da je izvor proteina, gledaj kako god znas i umes da bude sto svezije moguce...
« Poslednja izmena: Januar 25, 2025, 05:44:46 posle podne Pirat »

Van mreže crnajasmina

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: Januar 25, 2025, 07:48:38 posle podne »
Hvala puno, čitao sam bas dosta ali nisam vjerovao u nista zato sam i pisao ovdje da vidim misljenje od vas sta ste profi u tom smjeru. 

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #4 poslato: Januar 26, 2025, 12:56:41 posle podne »
Citat
sve tacno, samo ne treba preterivati sa konzervom zbog konzervansa i histamina

ma apsolutno!

ali kao sto rekoh, sta je danas "zdravo" i da moze da se jede organic.
Pa evo....EU odoborila vestacko mesto i crve za ljudsku ishranu
bra"o

Van mreže Pirat

« Odgovor #5 poslato: Januar 26, 2025, 04:48:26 posle podne »
Pa od necega se mora umreti  :)