Tačno za 1 mj stanje je ovi
Početna kilaža : 102.5kg
Zadnje merenje : 97.5kg
Jedina greška koju sam napravio je to šta nisam uradio before and after photos. Sigurno nema neke Wow promjene vizuelno ali dobro je za tracking progress.
Za prvi put u zivoto pridrzavao se jako na osnove diete i vidio pomeranje vage.
Za prvi put sam poceo voditi "dnevnik" za trening, i na svaki trening do sad sam progresirao (na neke vežbe dodavao kilaže, na neke samo ponavlanja) i mogu da kažem da sam ono osjetio šta znaci kad je trening odradjen pravilno. Ja sam bukvalno posle svakog treninga dobijao upale.
Tako da, idemo dalje.
Imam pitanje oko fat burner suplemente. Vidio sam (dok listam po ove sajtove koje prodaju suplemente) da ima neke Stim free fat burner (bez kofeina i druge stimulanse) i da kažem klasične fat burner sa stimulansima.
E sad pitanje mi je, dali ove koje su bez stimulanse daju rezultate ili to je glupost? Vidim da na neke od njih piše da se uzimaju prije spavanja... To mi je baš čudno.
Ja ne reagujem baš najbolje na kofein ( jedna obična kafa zna da mi napravi problem) a mislim da kad bi uzeo neki suplement u kojeg ima 200-300mg kofeina, crknem na licu mjesta hahaha
Šta vi kažete za te suplemente?