Novembar 22, 2024, 06:36:22 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.371 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Devojci potreban t3 za hashimoto  (Pročitano 24 puta)

Na mreži InvokerMagus

• Član
  • *
Devojci potreban t3 za hashimoto
« poslato: danas u 01:36:13 posle podne »
Pozdrav svima,devojka i ja smo do skoro ziveli u inostranstvu tamo joj je dijagnostikovan hashimoto i stavljena je na 50mcg t4 i 12.5 mcg t3.kod nas lekari uopste ne zele da prepisu t3 za hashimoto a njoj posle mesec dana koriscenja samo t4 raspolozenje i energija konstantno padaju.kilazu drzi i dalje jer koriguje kcal.

Nzm da li sve da se pita ali molio bih nekog da mi posalje souce za t3 kako bi nastavila sa koriscenjem.hvala!

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
Odg: Devojci potreban t3 za hashimoto
« Odgovor #1 poslato: danas u 03:27:54 posle podne »
to je zato sto u rs on nije registrovan za lecenje hasimoto-a. Moj ti je savet da ipak nadjes privatnog nekog lekara koji ce podrzati kombinaciju, razloge zasto to ne treba da trazis ovako ne treba navoditi.

Na mreži InvokerMagus

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: danas u 04:26:21 posle podne »
Bila je kod dva,oba kenjaju kako nije za to itd itd,zato mi je ovo neko zadnje resenje

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #3 poslato: danas u 04:30:43 posle podne »
za takvu stvar to je jako mala cifra, trazi malo po netu, imas forume (jedan sa zenskim imenom) gde se spominju dobri endokrinolozi. Naci ce se neko ko prepisuje kombo. Nemoj samo da ispadne da je zloupotreba lekova.