Druze, to sto ti citas NISU KNJIGE i znanstvene publikacije, vec obicno sajtovi na kojima se diliuje i normalno da ce o KONTRAINDIKACIJMA ( ne NUSPOJAVMA) napisati tek-tek.
Dakle, sve kao i kod advokata ali ti promice bitno:
Masteron has anti-estrogenic properties in most users, so it
can be used alongside Testosterone and other estrogenic
AAS to prevent excess estradiol levels.
Znaci, moze biti, a ne mora da bude.
On u svom molekularnom lancu ima osobine kao npr i provioron (koji je mnogo bolji kao blokator0- NE SUPRESOR) estrogena, ali je to toliko malo (govorim o masteronu) da na zalost i verovatno u vec drugoj kuri (a kako sam tebe razumeo, tebi je vec ovo xx kura po redu) nece imati nikakav influens na E, osim sto ce u tim godiama kada prostata krece da bude ranjiva, ti ces da joj dodas gas (mislim na prostatu).
S analizom tijekom ciklusa i recimo nekoliko tjedana nakon ciklusa, mislio sam pratiti kako moje tijelo odgovara i reagira na te anabolike. Znam da će E biti visoko između, ali vjerojatno negdje postoji granica gdje je previsoko.
Vidi,
vracanje tela u homostazu je zahtevan posao. Ne toliko kod prvih "udaraca" ali nakon xx kura onda treba dobro poznavati telo i kao gore za materon, ti sigurno neces znati, a ne postoji unoverzalna formula za to.
Prateci nalize "tijekom" ciklusa neces znati NISTA jer ref doza E meni od 300 nMgl je ultra visoka, to je za nekog Peru, Ziku, Miku ili T-mana, to moguce prihvatljivo BEZ BILO KAKVIH SIDE EFEKATA, a da se telo nakon kure bez VESTACKIH POMAGALA vrati u homeostazu.
Nema tu kako tijelo reaguje na anabolike. Ne postoji NON RESPONDER.
Postoji samo veci ili mani hormonalni odgovor. Kakav ce tvoj da bude, to samo Bog zna.
TI ces sada da kazes, pa zbog toga hocu i da radim analize ( sto se mene tice, bacaj novac i radi svaki dan) ali ANALIZA i pokazatelj ref vrednosti u sred kure ili par nedelja je pole, kao sto sam opisao u prvom postu- kontrolisanje mora da li je slano.
Tebi iskazene refernte vrednosti ne znace NISTA. Granica postoji! Da- u pravu si. Evo ti primer granice. Ako je medicinska ref vrednosi za E 125 Nmgl max za muskarca, a kod tebe je 150- TI SI PRESAO GRANICU.
Siguran sam da ti je sada jasno ovo oko "granica"
Medicinski gledano 2-5% odsupanja od ref vrednosti je PRELAZAK GRANICE - ne nuzno za intervenciju ali je prelazak. 25% od ref rednosti je znak za TERAPIJU - ljudino, govorim o bilo kakvim ref rednosti kada su hormoni u pitanju, a ne smao o E.
Kod tebe ce E biti uvecan xx puta i sta ces ti.....?.....
kao sto sam naveo u prvom postu- iz straha, potegnuti za AI i u tim godinama, verovatno napraviti sebi haos od zivota.
Napisao sam vise nego sto je trebalo, ali mi je zao kada se ljudi razaraju u fazonu CITAO SAM KNJIGE.
I kao mnogo puta do sada, ti si na zalost dosao do nas, o POTVRDU svog misljenja, a ne savet i kao svaki put do sada, meni je zao zbog toga. Ali jebiga, internet i nacin komunikacije je doveo do takvi stvari..
Svako dobro zelim