Pozdrav svima. I prvo par reci o sebi.
Imam 37 god. 180cm, 86kg. Bf po gruboj proveni negde malo ispod 14%, trenutno sam i dalje na dijeti da spustim bf jos nize koliko moze.
Treniram nekih 2 god 3-4 puta nedeljno, zavisi od obaveza.
Sto se tice ishrane ne merim na grame, ali unosim iskljucivo ciste namirnice: pilece i curece belo meso, govedje meso, jaja, riba(losos, tuna, pastrmka, oslic, skusa, orada, brancin), posni sir, grcki jogurt,
Bareno povrce, ovsene pahuljice, integrane makarone, palenta. Ulje iskljucivo maslinovo. I sada pravim razne kombinacije od tih namirnica. Tako da prednost dajem proteinima.
Junk food 0%, kao ni sokovi, alkohol mozda 1. u mesec-dva i to po jedna rakija(mada mogu i bez toga).
Od suplemenata: whey, bcaa, kreatin.
Svaki daj jos: magnezijum citrat, cink bisglycinat, D3, omega 3, vitamin C i B kompeks.
I jos 3x nedeljno vitamine A,E,B12,B6
E sada planiram da pocnem sa hemijom. Razgovarao sam sa dvojicom koji se bave time i oba su mi rekli da za prvi put izrokam solo test, kreni sa 250 i dizi do 500 ako podnosis, kada keenu negativni efekti ti smanji i drzi se te doze. S' time sto mi je jedan rekao da idem test e 16 nedelja i zadnjih 2 nedelje test p. A drugi mi je rekao 12 nedelja test p. A o ptc-u nisu hteli nista da govore, kao javi se posle kure.
Narano da sam hteo da platim da sastave kuru i pct, a oni u fazonu sta da tu uzimam pare za solo test.
Ja bih pre isao sa test p.
I neznam da li nekoliko nedelja da ubacim t-bol ili var?
Ne treba mi neka velika masa, eventualno jos 5-6 kg cistih misica. I da povecam snagu jer vidim da sam slab, benc mi je 1rm 92kg, cucanj 115kg, mrtvo 170kg, sto smatram da je slabo.
Ako sam nesto propustio da napisem napisacu kasnije.
E sada sta mislite o tome da krenem sa test p, 210mg i da dizem do nekih 300-350mg. Da li da dodam jos nesto? Wins nebih zbog zglobova. I sta jos da nabavim za zastitu i pct(tipa nolva, colomid, proviron, hcg)?
P.S sliku cu postaviti kada provalim kako se postavlja🤣