Znam da mi je pirat predlozio da savetujem neko strucniji i iskusniji ali ipak sam resio da idem do kraja sam sa eksperimentima. Ako nista barem cu nauciti kako mi reaguje psiha i tjelo.
Ono sta sam probao na pocetku rezultirao je sa neuspjeh zato sto, karakterno sam covek ko ne zeli da ide nekud bez plana... Tako sam za sve, pa tako sam i za ovo. Vise funkcionisem i dobijam rezultate ako za neku cilj imam plan i znam sta radim, koliko radim, svaki dan.
Zato sam odlucio da napravim jelovnik i da ga postiram ovde pa da ga koregiram sa vasu pomoc.
Uzeo sam pedjinu dijetu kao osovnovu..
UH su 50-50-50-100-100-200-200, probao sam da ispratim sve kako je napisao.
Pon-Uto-Sre (50 gr UH; 117+ gr B) Ovde sam isao sa 1.5gr/kg Proteina jel trenutno cekam da mi stigne Whey protein pa kad stigne dodam jos i to
- 80gr ovseni = 50 gr UH
- 300 gr piletinu = 65.4 gr prot
- 4 cela jaja = 52 gr prot (13 gr prot celo jaje)
- sardina/ tunjevina ( nz koliko su bila poakovanja i koliko gr proteina tako da kad kupim vidjet cu)
- 50 gr orahe/bademi
Cet i Pet (112 gr UH; 95.6 gr Prot) Ovde sam isao sa 1 gr/kg proteina
- 80gr ovseni = 50 gr UH
- 300 gr krompir = 62 gr Uh
- 4 cela jaja = 52 gr prot
- 200 gr piletina = 43.6 gr prot
- 50 gr orahe/bademi
Sub i Ned (200+ gr UH; 68 gr Prot) - 300 gr krompir = 62 gr uh
- 100 gr rizha = 78 gr uh
- neko voče
- 200 gr teletina bez masti = 42 gr prot
- 2 cela jaja = 26 gr prot
Naravno ovde dodajem gomilu salate ali sad to nisam dopisivao da ne bi bilo previse informacija.
Trening cu ostaviti FB, možda ga ponekad uradim kao kružni.
U veza suplementa, vec sam naručio BCAA 8:1:1, Whey i čekam da stignu ali ne planirao ispalo je da dobijem tečni L-Carnitine kao poklon haha. E sad ja nikad nisam koristio suplemente i stvarno ne znam kako da ih rasporedim, pa molim za malu pomoč oko toga.
Meni je stvarno lakše kad imam plan i da se vodim po toga. Sad znam kad sutra ustanem primer jedem X gr od neki proizvod i to je to.
Da čujem vaše kritike sad. Pucajte