Šta si zapeo za INSULIN, ko da je to babaroga neka, čega se plašiš? Kakvo ti je znanje iz te oblasti pošto vidim da slabo sklapaš kockice?
Šta si zapeo za INSULIN, ko da je to babaroga neka, čega se plašiš? Kakvo ti je znanje iz te oblasti pošto vidim da slabo sklapaš kockice?
Ovako cilj mi je da izgubim vise mastih jer hocu trenutno na defke da se malo ocistim viska a kasnije krenuti na masi sa sredjenom ishranom normalno.
I takodje da sredim hormonalan odziv da bih mogao i napraviti misicnu masu i defku.
A time mislim da ne bih uspeo ukoliko je INSULIN povishen,mozda gresim ali tako je ovaj rekao iz muskulture sad kolko je to tacno neznam. Savetuje me da radim odmoru medju serijama
30 sek umesto 1 minutu ili 2 da bih imao veci hormonalan odziv, jel ovo tacno?2) Imate vi vise iskustva od mene pa sad bih svaki savet poslusao jer vidim da dosad slusajuci moje ego nista nisam uradio sto se tice skidanje glupavog sala sa trbusnjake.
3) jel bolje praviti pauzu izmedju serija 30 sek ili 1-2 minutu sa vecem opterecenjem. Jer kad god da pravim pauze sa 30 sek sledecu seriju sve teze i teze odradim vezbe recimo za grudi. Dok kad radim sa odmorom 1-2min primer na pek-dek masinu radim 10 serija sa 66 kg opterecenjem. negde reps mi je od 7 - 10.
Dali bih imao bolji hormonalan odziv ako pravim pauze samo 30sek i raditi do otkaza ili ne?
Ili praviti 30 sek pauze samo kod trbusnjaci dok ostale vezbe biceps, triceps, grudi, ledja noge odmaram 1-2 min medju serija?
PS: I da bili ste u pravu sto se tice putera od kikirikia da nije resenje za zdravih masti jer ima u njemu 10-12 gr secera na 100 gr :O sad sam bas citao na kutiju