proteini, potreban je adekvatan unos proteina na prvom mestu u tim slucajevima, uh i masti su onda prica za sebe kada se prvi uslov zadovolji, problem je sto ovakvim retardiranim dijetama ljudi ulaze u zacaran kovitlac i pored toga sto se osecaju lose, kao sto je ovaj momak opisao, nemaju nikakve rezultate. Ti ako na dijeti katabolises i ostaju masni depoi , to nije dijeta, to je SKIDANJE KILA, kao sto posle NABACIVANJE KILA nije dodavanje misica nego tovljenje svinje, na dijeti takodje kakva god da je za rekreativca, on ne sme da se OSECA LOSE, to su sve znakovi da nesto ne valja... I onda je sledeci korak traka za trcanje, i ostala sranja koja se prodaju umesto 2x nedeljno da se odrade noge
ALi ovo je jedna od najstarijih prica... ispricana jedno 100000x na forumu, ali jos jednom OVO:
Dok sam mrsao nisam ni brojao kalorije, samo sam jeo zdravu hranu. Kuhano najcesce, corbe, riza, kuhani krompir, kuhana jaja, mnogo salate (svaki obrok), ujutro sam kase jeo (banane, suseno grozde, grcki jogurt, zobene pahuljice). Voce sam takodje unosio, ljeti lubenica, ananas, kasnije jabuke, banane. Vjerovatno si cuo za volume eating, to sam radio dok sam mrsao.
OVO nije zdrav pristup, ovo je drljanje po principu- med je zdrav , treba ga jesti na kile, to su dijete koje se prepisuju preko drugarica, kolega - kupus dijete... ti decko treba da cepas po belom mesu, oslicu, tunjevini, govedini, curetini...
da uneses prvo i prvo makar 1,7 gram proteina po telesnoj tezini, a od ugljenih hidrata da imas makar 70 posto unosa iz slozenih sa vlaknima, kako bi ti se vratila insulinska osetljivost, proste uh samo posle treninga. U teretani da ne radis volumene, nego da pocnes da guras pravilnom tehnikom po 2 radne serije po misicnoj grupi, cucanj, veslanja, potisci za grudi , ramena, bucice itd. supsi omega 3, whey, tribulus, DAA...