Prvo da se predstavim, zovem se Miloš, imam 29 godina još samo mesec i po dana i mladinja sam na forumu, kako se kaže u mom kraju.
Registrovao sam se iz znatiželje koja je izrasla u jedno čvrsto preispitivanje i ozbiljnu egzistencijalnu krizu u kojoj sam sada, da ga tako nazovem.
Visok sam 175cm, težak 79kg.
Nisam ljubitelj sporta, i nikada ništa nisam trenirao sve do prošlog septembra kada sam ubedio sebe da je vreme da se nešto promeni...
Krenuh u teretanu.
Nije to dugo trajalo.
Inače, tada sam trenirao čvrsto nekih dva meseca, posle toga su želja i motivacija nestajale polako i sve sam ređe trenirao. Preskakao sam treninge, išao kada mi se išlo i tako to...
Nije postojao ni jedan jedini fizički razlog mog odustajanja već je to sve radila psiha. Naime, još kada sam bio dete primetio sam da nešto sa mnom tu ne štima da bih kasnije shvatio da se radi o nekom obliku socijalne fobije, i sa tim na ramenima pokušavam da se guram kroz život i danas. Nije to u suštini ništa strašno, problem je dok sebe ubedim da nešto uradim ili negde da krenem, nakon toga se opustim i umem da budem jako socijalan i druželjubiv. I tako svaki put. Mada oduvek sam radije odustajao jer je tako bilo lakše, mislim...
Ali sada sam rešio da se vratim u teretanu i da po prvi put dam sve od sebe, čak i malo više jer još uvek ne poznajem svoje granice dobro.
Sklepah neki svoj plan ishrane koji ide ovako:
09.00 Doručak - 100gr Ovsenih pahuljica sa 330gr balans jogurta
12.00 Lagani ručak - Dva kuvana jaja + 100gr pirinča (100gr nakon kuvanja)
15.30 Ručak - 200gr Belog mesa (200gr pre spremanja, manje je nakon spremanja) + bareno povrće koje obožavam i njega ne merim.
18.00 - Trening
oko 20.00 - nešto lagano da se potkrepim, nekada tuna sa barenom povrćem, nekada 2-3 banane. Kasnije ću tu ubaciti i Whey protein, za sada ga ne koristim.
Svaki predlog i savet je dobrodošao od starijih članova. Inače, trenuto bih da se fokusiram na smanjenje masnih naslaga kojih imam onako, solidno.
Ah, da. Ukoliko neko ima neki predlog o planu treniranja slobodno neka se javi, ja trenutno treniram po programu za mišićnu masu koji je default u teretani u kojoj idem.
A ja ću u međuvremenu istraživati forum malo.
Ok, dosta je od mene za početak. da ne smaram. Evo i fotke.
Pozdrav!