Bilo bi glupo da nastavljam ovde da moralisem i branim tudja misljenja, ali mi ne ulazi u glavu to da nekako svi, cim se ne sloze sa necijim misljenjem, istog pljuju.. Svi nesto shvataju licno, nije mi jasno, majke mi..
Postavim pitanje koje ne postoji na forumu, ali je, ocigledno, problem KO je rekao to.. Inace, taj video koji sam ja gledao, preko godinu i jace postoji na internetu, sumnjam da je povezano sa tim da je tom nekome nedavno otkazano sponzortstvo..
Ne branim ja nikog, niti kazem da je taj covek u pravu. Mene ste, iskreno, ubedili da je glupost to sto on prica, ali nije razlog za nekim predrasudama. Uz duzno postovanje
Zasto mislis (posto se obracas meni- nisi to napisao, ali znam) da ja nesto, bilo sta, napisano na ovom forumu shvatam LICNO?
Da li ti zaista mislis, da pre svega sam ja na tom nivou da bih prihvatao licno koje kakve budalstine, ili i da nisu?
I da li zaista mislis da ja imam vrfemena da se bavim sa LICNIM stvarima putem interneta?
Dakle,
da, stvar je u tome KO je rekao
Ja nisam napisao KADA je to bilo i kada je objavljeno, vec kao neko ko je 35 godina u poslu, znam KAKO STVARI funkcionsu u Srbiji i da je to tako, upravo kako sam napisao
Pre svega, ja sam ti odgovorio a da POJMA nemam ni o kome je rec (sada znam, posto mi je Pirat rekao i sada sam tek siguran da sam u pravu)
Ne kapiram iz kog razloga koristis rec "pljuvanje" posto ja ni u jednom trenbutku nisam nIKOGA PLJUVAO, vec sam napisao stvarni onako kako jesu. I meni zaista NIJE nikakav problem, da tebi lnikujem studije i sa PubMeda, i sa medseince stranica i i da ti saljem u PDF formatima istrazivanja ozibljnih ljudi, sa oziblnim krediblitetom, i sa studijma koje su objavljenje u oziblnim nAUCNIM publikacijma kao i da imaju ozbiljne recenzije takve studije- ne znam da li si ista od ovoga razumeo, ako i jesi, onda sam siguran da te sigurno nece zanimati i da neces procitati ni slovo od studija koje ti uvek mogu da posaljem i onda ti sebe zapitaj, da li je relevantan neki YT ratnik, Pedja Petrovic, Pirat ili Stevan, ili su merodavni i relevatni ljudi koji su zivot posvetili NAUCI, a vidi ovo.....NISU BODI BILDERI
....sta kazes na to?
Sto se tice otkazivanja sponzorstva. Ne bih o tome. I tu bi se iznenadio debelo