Hahahahhaha jel me zekis , ajde reci mi da me zekis sto kaze Pikac... Nemacka je ugasila big time ... industrija joj je u toliko dubokom kanalu da se to ne sme ciframa opisati , sad to sto oni kenjaju je normalno za njihovu trenutnu struju na vlasti, ali istocni pretendenti su napravili razliku koji ovi nece stici za dve godine, njihovi "zeleni" su skurcili budzete na obnovljive izvore energije, oni nemaju luksuza vise da se glupiraju , jedino sto rade je da plasiraju narodu staru bajku da je sve do jaja. Radice oni punom parom bez obzira na vakcine, covid itd
a gle
nema tu zekis druze. Ja sam se krivo izrazio.Nije drzava nego gradjani, a samim tim uzrocno posledicna veza je i drzava
https://www.dw.com/sr/korona-nemcima-se-gomilaju-pare-jer-nemaju-gde-da-tro%C5%A1e/a-57031026Svi koji su sada na vlasti (u bilo kojoj drzavi u kojoj je WHO upumpavla pare poput nemacke, franc spanije itd gde je ljudima isplacivano 80% zarade i gde je logicno da te boli kurac da ides da radis za 2000 eu kada lezis kuci za 1600) su histrorija.
Ukoliko se i dalje nastavi vestacko duvanje para da se odrzi soc mir (kao sve vreme do sada) moguce da ce i da prodje u tim drzavama, a kritcna masa koja nema takvu pomoc (citaj privatnici koji nisu prikazviali realno stanje/ pazare te su i oni doibjali 80% ali od cega - ne od sveg novca koji i je prolazio) je veoma MALA i tu nema snage da se bilo sta desi.
Medjutim, kalkulacije bi se mogle razviti o glavu, posto bas taj visak novca koji ljudi imaju bi mogao da bude pokretac nemira jer i realno, koji ce ti kurac novac, ako ga nemas gde trositi, tako da....
E sada, ja nisam ekspert kao ti za stranke u nemackoj, i licno me zabole kurac i za njih i za francuze i svu ostalu gamad ali ovo sto pisem su stvari koje i slepac moze i da procita, a i da zakljuci samo na osnovu pracenja time line celokupne situacije oko PLANDEMIJE i sveg sranja i budalstina koje su ljudima nametnuli svih prethdnih meseci.....
politicari druze mogu da pricaju bajke kome hoce dok mogu.....veruj mi, bez obzira na sve, i sve ovo vreme koje su ljude drzali kao zivotinje po kavezima, moglo bi da se obije o glavu...bas iz tog razloga sto su ih drzali na najgori nacin- a to je PARAMA!!
Neke stvari znam iz iskustva, pa tako znam da sila i represija mogu da daju mnogo bolje rezultate ako ih organizujs adekvatno 😉...zaista, rok nije tako dugacak kada picke kupis lovom, ali jbg.....🤣