Ipak sam i dalje na rotacijama 0-150-75-75-0-150-150 probao sam par dana fiksni unos od 150uh i odmah je kilaza krenula na gore pa sam se vratio na rotaciju. Panika me je uhvatila da nije salo. Moguce i da je samo voda ali nisam hteo da rizikujem. Osecam se dobro na rotaciji i kilaza se stabilizovala na nekih 73-4kg.
Vaskularnost na rukama i ramenima mi je super ali vidim da zadrzavam jos sala na donjem delu ledja i tom donjem delu. Verovatno i na nogama jer su i dalje nekako ravne-zalivene nema odvajanja kao na rukama. A verovatno nogama fali i mase jos da bi se to videlo.
Sto se tice stomaka bas nisam zadovoljan. Skinuo sam brdo sala ali trbusnjaci jos ni na vidiku. Imam genetski bas bas los trbusni zid i tu verovatno nema puno pomoci. Ali bar mi je struk uzak pa mi daje onaj V izgled i to malo vadi situaciju...
Verovatno je i to to u sustini sto mogu natural da izvucem sa mojom genetikom..... Sledeci korak moze da mi bude jedino neka manja kura i to ako resim sam reko da cu da angazujem Stevana necu sam da eksperimentisem nista. Ali to tek na prolece negde najvise zbog finansija tesko pre da moze....
Ako imate neku sugestiju za ishranu pucajte!
Tu sam da ucim.....