Neverovatno koliko je kod nas ljudi naselo na očiglednu manipulaciju.Još kad se setim da su evropski igrači u NBA imali te patetične poruke ispisane na dresu... Dakle, debilana par ekselans.Evo, sad kad je pobedio Džo Alchajmer sigurno neće više biti rasizma.DemoNkratija i ljudska prava u fulu.
Da, svi problemi su sada resni
na moje pitanje javno dobio sam odgovor, da se taj momak nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme!
I to sam dobi odgovo od momka, Srbina koji na zalost to zaista i misli
Naveo mi je jos neke stvari da citam (naveo je i pisce) i rekao da su crnci sistematski ugnjetavani i da oni nisu krivi sto se bave kriminalom, vec da je kriv Trump! Dakle, crnci se bave kirminalom najvise poslednjih 4 godine, a ovo sto su pre radili je OK, i nije nista
Inace, na moje pitanje, ko je ona picka Lebron da on maltretira jednu INSTITUCIJU kao sto je LA LAKERS, i da kaze da nece da igra, ako drugi ne klkenu ili jedan hamilotn, picka engleska koji kaze da nece da bude pilot ako drugi ne klkenu...odgovor je veoma retiardiran.
LIcno, ne znam koga bih viseo krivio, ili rukovodstvo tih instituacija koji su dozvolili pojedicnu da se digne iznad kolektiva i svega, ili.......tima koji su slepo izvrsaval npr sto kaze Lebron.....jebem im mamu ja !!