Moja devojka zeli da smrsa i ima neku distrofiju misica treci stepen gde se jako brzo umara, moze da se popne 2-3 sprata sporo i onda se bas umori i otprilike pravi oko 2000 koraka dnevno maks
Inace ima 68kg na 168cm i ima dosta masti znaci bas mnogo na stomaku na grudima, na rukama, noge i tu i tamo i po licu i sad kalkulatori kazu 1500 kalorija je njen maintence da ostane ista i probali smo sa 1200 kalorija i 2000 koraka dnevno, izgubila je vodu kilo i po za nedelju i dana i samo je stalo, izbacili smo 200 kalorija od tosta i tunjevine malo i ona ne gubi uopste kilazu znaci ili se probudi sa isto ili sa 200-300 grama vise
Ne znam kako da joj pomognem jer joj je NEAT toliko nizak jer se ne krece i ne moze da se krece previse a ja ne mogu da joj kazem da jede ono 600-800 kalorija jer brate ono premalo je i sjebace joj se metabolizam i jednostavno premalo je hrane, jedinu opciju koju vidim je mozda neka reverse dijeta da joj podignem maintence polako 100-150 kalorija iznad nedeljno da se nakupi i da onda moze normalno da smrsa jer joj je ocigledno sjeban metabolizam a ima bukvalno pre 35% masti za zene, znaci 25% za muskarce a ja bih rekao cak i vise iskreno, ne znam kako da joj pomognem stvarno a da je stavljam na tu dijetu kao da je bikini model nedelju dana pre takmicenja pa ne jede nista stvarno nema smisla, imate li neke ideje? Hvala unapred