Old Schol i ne dozvoljava da ti se dokaze da neko vise zna hhahahhahahahahahhahaha
Pa gde si Milane, slobdono napisi moje ime, i drage volje ce cika Peki da ti odg.
Necu da se nadovzujem na Pirata, posto je od reci do reci u pravu osim sto on ne zna da si ti VEC radio sa Stevdzom i covek je odustao od tebe ali to je nebitno, samo sam hteo da dodam na vasu konverzaciju, a sto se tice ovoga.
Budi slobodan da cika Pekiju kazes da nemam pojma
Eto, ja sa 51 god cu pokusati da naucim nesto od tebe- zasto da ne? Mislim ne znam gde je problem?
Ja sve sto znam sam naucio od drugih samo sto.......ja od onih od kojih sam ucio, nisam nakon 12 dana ja njima objasnajvao vec sam slusao i radio i ucio. I tu sam gde jesam. Ok, ok, koristim hemiju ha ha ha ha ha to ide sada sledeci argument ako mogu da nagadjam, samo sto ces ti sa tim sto radis, a kao sto ti je rekao Pirat dovesti do hormonalnog rasula samog sebe, bez pomoci lekova. Zaista, lakse ces da oporavis hormone nego da si koristio lekove ali to nije poenta, vec da ces to da uradis, a upotreba lekova je IZA UGLA. Samo sto nije, tj vec na prolece kada vidis da stagniras vec xx godina, zelja za vise se odavno probudila.
Da ne duzim, posto odo da radim.
Poruke se nece brisati, a mislim da sam te vec jednom upozorio oko davanja saveta drugima.
Kada su OK - bujrum
Ovo je tvoja tema, i tu mozes da pises sta hoces ali nemoj da se ljutis kada ti neko objasni neke stvari. Ti mozes da ih prihvatis ili ne, tvoja stvar. Ovaj forum postoji od 2006 god, a tada si ti verovatno imao 10ak god i takvih kao ti je proslo na hiljade sa istim ili slicnim stvarima, problemima, razmisljanjima.....
Da, pirat govori tacno- na zalost, niko ne moze da kazni budalastine sa YT i tic toka koje se valjaju, a vi ih zdusno slusate i prihvatate, a 98% je takvih budalastina tamo.