Pozdrav drustvo, krenuo sam na Ciklus prije 27 dana..Na Trenbolone Acetate sedmicno 300MG, pa sam spustio na 150MG sedmicno pa da mi bude vise, i Winstrola krenuo sam 40MG, spustio sam na 20MG dnevno naravno u pitanju je Oral, sto se tice Nolvadexa planirao sam kao PCT ili pred kraj kure, ubacen je tu i Testosterone Depo 500MG sedmicno, inace kura je za definiciju, sto se tice Depoa izbaci se voda to mi nije frka, ali imam problem sledeci..Planirao sam sada Tren i Wins dok ne potrosim uzimati samo Mjesec ili dva, jer vise nece tijelo isto primati i jer svakako vise se ne smije zbog toksicnosti i td, i planirao sam samo Testosterone Depo naredne Mjeseca uzimat i tjt..I onda oporavak dobar tj PCT sa HCG,Clomidom, i jos nekim stvarcicama..Ali planirao sam sam Testosterone Depo kada potrosim Tren, i Wins samo rokati 1g sedmicno, tj 1,000mg? Ali ne znam da li je to previse? 750MG ili 1,000mg da se roka sedmicno..Naravno sto se tice ishrane tu postujem na max 3g po 1kg tezine proteine 1kg bijelog mesa na dan rasporedjeno na vise obroka, ugljenehidrate sam smanjio na minimum samo pred trening i ujutru zbog energije, jer bez njih se osjecam lose..Masti samo zdrave (omega 3 masne kiseline), koristim i suplementaciju..Whey,Kreatin,BCAA,Glutamin,Dekstroza,i planirao sam mozda ubacit Preworkout i Fat Burner, ali otom potom..Inace proizvodi su The Nutrition, i Yamamoto Nutrition..Inace trening mi je intenzivan, i najvise sam se posvetio pravilnoj tehnici izvodjenja, kvalitetnom odmoru, snu, prije svega naravno da je ishrana 100% cista..Dijetu sam zapoceo kada se Teretane otvorile kod mene u BiH znaci prije 27 dana..Skoro Mjesec dana, odradim 2x misic jedan u toku 7 dana i vidio sam da mi tako odgovara i da nemam problema, ali vise da ne duzim i da ne smaram, volio bih da cujem vase misljenje u vezi Testosterona..Izvinite sto ovako kasno pisem, hvala svima unaprijed na odgovoru...POZDRAV !