Razotkrio te jer ti u jednoj retardiranoj Svajcarskoj ili gde god da si, to i jesu sranja koja se serviraju na zapadu, sa tim stilom ishrane, nije ni cudo sto ti i onaj drugi gledate da jedete hranu u prahu i kapsuli, jer to su tacno sranja koja vam sterilni zapad servira da jedete... Ajde pokusaj da razmisljas u sledecem pravcu, posto kada kazes "stevija je zdravija od secera" ocigledno da si pobrkao teme i iskocio iz sfere zvane nutritivna vrednost hrane. Sta ti stevija osim osecaja slatkosti daje? zasto odmah se neko vodi razmisljanjem bolje stevia nego secer? a sta je secer po sastavu ? glukoza , fruktoza, monosaharidi ili disaharidi? koja je poenta uopste ugljenih hidrata onda? znaci ti posle treninga ,mozes da stavis steviu u pwm ? jel ti jedes steviju naturalnu tinkturu ili industrijski obradjenu u prahu i prociscenu izbeljenu? telo u genetskom kodu ima zapisano preko CNS-a da kada unese nesto slatko preko receptora vec u culu ukusa da dolazi do lucenja insulina, jesi razmisljao sta se desava kada ti nakon vremena korisenja stevije u tim kolicinama koje vi koristitite svakodnevno, se desava kada pocnete da uzimate slozene ugljene hidrate ili proste? jeste vi bolesni ljudi od nekog tipa dijabetesa ili zdrave individue?
ovo poslednje sto si napisao necu komentarisati... znaci ovako ponasanje je za banovanje, pa idi na neki drugi forum ili fb grupu seri do mile volje...
Nigdje JA nisam napisao da je stevija zdravija od secera kao prvo.
Ne zivim u Svicarskoj.
Ne koristim uopce steviju
Samo iznosim svoje misljenje.
A ovo zadnje ni ne moras komentirati jer ti ionako samo noge vire...a i ne treba advokata za ovu kamilicu.Filozofiras i lupetaš kao i obicno.
Pozz
e misljenje
ovo je neko lepo jednom objasnio
misljenja na interentu
nemas ti misljenje
nego postoji mnogo potencijlanih razloga za to "misljenje"
Nevaspitanje, neobrazovanje, neoodgoj itd..
MIsljenje je svojstveno svesnom bicu, a doneseno na osnovu cinjenica i argumenata
Tvoj argumetn je: stevia nije vestacki zasladjivac i kraj!!
Nema zasto, generciko ime, molekularna formula, nacin obrade, sistem filtracije i sve ono sto je pirat napiso
neeeeeeeeeee
ti imas misljenje!!!!
Moje misljenje je doneseno na temelju argumenata i dostupnih neovisnih podataka (ne onih koji prijaju mojim ušima )
Inputiras mi nesto(da nemam nikakve argumente itd) a ti radis apsolutno istu stvar.Da si u ovoj hrpi tekstova napisao i jedan argument mozda bi ja nesto naucio i promijenio svoje misljenje na kraju krajeva.
Ovo Nevaspitanje, neobrazovanje, neoodgoj itd.. ti nije bas na cast niti je istina ali ok ako si tako zakljucio.
Da ne ulazimo u bespotrebnu dubijozu vise,pozdrav.
ja ti kazem da NEMAM vremena da ti napisem. linkujem itd sve ono sto treba da ti dokazem KOLIKO NE ZNAS! Kao sto si to dokazao na svim ostalim temamam u kojima si ucestvovao i koje si zapoceo- odsustvo ELEMENTARNOG znanja, neverovatno, a jos neverovatnije da ti nisi OD JUCER ovde, vec od 2017 sto je jos vise zabrinjavajuce- po tebe naravno. Ali kako to vec biva, u nedostatku rezultata, frustracija, godina izgubljenih uzalud itd itd, ono sto je karakteristika za sve internet ratnike je da od onoga ko je krenuo da POSTAVLJA pitanja, krece sa EDUKACIJOM ostalih na soc mrezama. Jednostavno sindrom koji se prosirio neverovatnom brzinom, a sve prouzrokovano gore navedenim elementima i razlozima. Medjutim..
.. ti nisi napisao NISTA osim sto si rekao da je stvia prirodni zasladjivac i da je to tvoje misljenje!Dakle, tvoje misljenje je ustvari STUDIJA koje treba da se drzimo- ovo je ono GORE opisano, gde godine provedene na interenetu prerastaju u internet ratnika. Godine provedene uzalud, gomile frustracija, i na sve to, ti si neko ko je koristio i lekove, i kako vidim, iz tvojj postova, reuzltrati svakako nisu oni sa kojima si ti zadolvjan i onda kao sto u nekim drugim okolnostima, plen postaje lovac, tako i ti koji s do jucer trazio savete, kreces da ih delis. Negde je i prirodan proces da ucenik, uci i da napreduje, i nema vece srece od toga kada ucenik preraste ucitelja, ali se u vecini slucajeva ne radi o tome, vec upravo o cinjenici da samo gomila sopstvenih frustracija izlazi na povrsnu, i sve mora da bude kontra, pa makar i obnuto. Kratki odgovori, puni cinizima, maliciooznosti, cinicni emotikoni i sve ono sto sam video za svih ovij 15 god na internetu i sve ono sto ide po indenticjoj, ali indenticnoj mantri. Prosto je neveovatno, ali je tako. Kao onaj , srbski obilic, koji je urnisicu svoje zdravlje pun frustracija krenuo da se bavi trenerskim poslom, i slicni njemu. To je jednostavno sablon...
Ja nemam razloga da gubim vreme na gluposti da bi tebe ovde "zapisavao" sa totalno irelevatnim stvarima, ali ako nastavis da seres ond cu drage volje da ti napisem sve, linkujem i obrazlozim tacno sa cinjenicama, studijima i svim ostalim sto je potrebno
samo sto...
ti se tada neces vise ni javiti, a "hamster" ce ostatti samo jos jedan interent ratnik sa misljenjem i sta?
Da gubim vreme na razno razne "zamorce" o beznacajnoj temi o kojoj ocigledno veze nemas, kao sto nemas veze ni s ni jednom od tema na kojima si pisao
izgubio sam i vise nego dovoljno vremena na ovo sranje.