Znam Pedja, znam da ti je "ono" kad procitas nesto ovog tipa sto iz tvoje perspektive izgleda debilno, jer ipak imas staza i znanja iza sebe, al .ebi ga , mislim moras razumeti da posedujem sva moguca znanja sigurno ovde ne bih smarao sa pitanjima. Realno, ko je usao u ovu pricu a da je sve znao. Mislim da niko. Ispravi me ako gresim. Verujem da i ti svaki dan pokupis neku novu informaciju...
E sad da li je strah ili samo ne zelim da se previse dzekiram kako sam prepametan, nazovi to kako hoces... pa posle da vadim zbog te moje k..rcevitosti kestenje iz vatre, mislim da je ipak bolja varijanta da budem obazriv i kad sve vec to radim radim koliko toliko sa umom, a ne egom kako sve znam, samo daj iglu i teraj dalje.
Sto se tice analiza, verovatno, tacnije sigurno se nisam dobro izrazio..
JASNO mi je da ce i testosteron i estradiol da skoce. Tu nema dileme. Razlog zasto bih radio te analize je iskljucivo sto zelim da vidim odnos izmedju ta dva hormona, tipa da li ce biti velika razlika ili ne. Tipa 1:10 ili 1:3... ne bitno... uglavnom taj odnos me interesuje..
Mislim da ce mi to pokazati koliko sam ujedno sklon aromatizaciji.. Ako gresim ocekujem da ce me neko ispraviti.
druze
ja nikada u ovoim godinama ne bi vredjao nekoga na taj nacin da mu kazem da je debil ili slicno, a narocito ne zbog ovoga
I nemoj da ovo shvatis kao pametovanje ili napad- ja ti kazem da mi se "kenja" a slazem se da je mnogo surova i losa rec za to i izvinjenje, ali da ne volim da cujem takve stvari- svakako ne.
Ja uvek kazem da sa 50 god, ne znam NISTA! I tu nemam sta da pametujem i apsolutno ja tebe rauzmem o cemu govoris, ali je stvar u tome da iz odredjenog straha uvek proizadje nesto trece- a to obicno bude problem!
Naravno da ne mislim da je neko rodjen sa znanjem i da ne treba da pita, sve i da zna- licno, kada Milos Sarcev ili Mauro i ja pricamo, njima se kenja od mene
- salim se malo ali jbg....uvek iznad popa ima pop.
Kazem jos jednom, obazriv da, ali ne do te mere da se oslanjas na bezbacjane stvari, koje ti nece reci NISTA
Evo npr da uzmemo kao pret da ce ti odnos ta dva hormona u odnosu na sada biti OGROMNA razlika
I sta ces da ucinis- NAJVECU mogucu gresku!
Uxeti ces brze bolje ai (sada priznaj da ti je to svakako na pameti i pri ruci) ?
Stvar je u tome da ti sklonost ka artomazaciji NE MOZES DA ZNAS na osnovu analize hormoa u toku kure
Ukoliko jesi...veruj da ces to znati i pre analiza
- na zalost
ali i ukoliko nisti.....DRUZE- TO NE ZNACI NISTA, posto ti se armoataczija moze vratiti kao opreuga, mesecima nakon upotrebe LEKOVA, posto si uzimao lekove koji ti NISU TREBALI- proksaj da shvatis da ti radis nesto sto ti ne treba (ne govorim iz moralnol. sportosko ili nekog drugog aaspekta) vec iz zdrastvenog i hormonalnog......