Ajde da ne palamudimo mnogo.
Nelogican mi je ciklus pogotovo ovo sa 330mg e, odakle bas tih 330. Ako ces vec da koristis onda idi klasicnih 500 2x nedeljno.
Turinaol 30mg ajde tu i tamo,ako je dobar tbol to bih mozda i prihvatio kao ok opciju.
Proviron. opet nisi rekao dozu, licno volim proviron, odlican je sidekick, nije klasican steroid sto se kaze al ima svoju ulogu.
Taj airmidex ti pored ova 3 gore ne treba, nije poenta da obaras estrogen jako nisko, jer prvi je ciklus, treba ti malo estrogen sto zbog lipida sto zbog boljeg napretka u misicnoj masi naravno.
PCT je bezveze, hcg hiljadu jedinica je beskorisno svakako, nolvu da koristis samo zasto sto si negde procitao nema logike zaista.
Ove dodatke koje si dole napisao. Ako imas problema sa srcem sa 20 godina ne treba da razmisljas o bilo kakvom ciklusu. ako nemas onda ti ne trebaju, svakako ce ti biti beskorisno gde god da si video to da rade.
Ono sto treba da koristis tokom ciklusa je svakako ono na sta mozes da utices, a to je omega3 gde ces da koliko toliko kontrolises holesterol, ashwagandu-kortizol, vitamin D3, magnezijum, cink(obavezno), vitamin C.
To su ti u sustini neke osnovne smernice.
Svakako da sam na tvom mestu ne bih bas radio ciklus na svoju ruku.
Sve ovo sto sam napisao je samo edukativnog sadrzaja i ni u jednom trenutku te ne podrzavam ili sugerisem da treba da zloupotrebavas lekove.
Svako dobro.