Ja lepo kažem da ga nisam razumeo, zato vas i pitam.U redu, sad je jasno.Specijalno mi bilo čudno, jer se sećam baš tebe da si pisao ovde da si koristio klomifen posle kure. Tada si se brže oporavio, ali se nisi osećao ok i rekao si da ga nećeš više nikada uzimati.Dobro, možda nisi baš tako rekao, ali tako nekako.
pseudo, ono sto sam zaboravio, a sto je jos vaznije od svega jeste to da treba voditi racuna vise o tome STA se uzima, i kako se uzima te da je taj famozni PCT samo nesto sto je U ZLU .
Kao sto se moglo videti i ovde na forumu, gde su pojedinci narusili zdravlje do te mere da su zapali u teske psihicke krize, odlazak kod psihica, drustvena asocijalizacija, unistena HPTA, padanje u teksa depresivna stanja usled toga sto polni organ ne radi, zena ili devojka odlazi u arendu kod komsije
da je namiri, posezane za razno raznim psiho/aktivnim supstancma da bi se pobeglo od stvarnosti, pa do najgorih oblika i donosenja teskih odluka zbog koji uglavnom trpi porodica, a onome ko si to uradi, menje. vise svejedno, cak i da je svestan, dzaba ga bilo kada je glup. Ovo sam vidjao i sretao mnogo puta, a u zadnje vreme sve cesce.Vidjao sam i gore, od prsta na obaracu usled razorenog horm panela, da je jednostavno kontrola nad psihom bila nemoguce u sopstvenoj reziji- kazem na zalost sam i ovome prisustovao
Ono sto je u tom slucaju veoma bitno, je biti svestan ucinjenog i pokusati to srediti.Ono sto je problem je upadanje u zamku da ako ti (ne ti licno, vec navodim primer
) uzimas 700 mg trendze sa svim ostalim, u totalu 2 gr, i izlgedas kao vreca govana, donositi zakljucak da je u tom slucaju Mirko, Pero ili ZIka, koje gledas na slikama ili TV-u u prednosti jer uzimaju duplo ili tri puta vise. Onda se ulece u pojacavanje doza, odlazak u sve dublju hormonalnu krizu (kataklizmu) da bi se naravno, onda zdravlje APSOLUTNO i totalno ruiniralo (imamo primer) sa upotrebom AI onako kako se misli da je potrebno. Stvar je u tome da ukoliko ti je neko rekao nesto, onda ne treba da se radi nista na svoju ruku (imamo primer) gde zbog sopstvene isfrustiranosti sa necim, nekim- nebitno cim, ne verujes ni onome koga si platio vec usled nedostatka samosvesti radis po svom- tu je ona najgora caka, gde se mora shvaiti da je taj PCT ukoliko je los, nepotrebani slicno, gora opcija nego sama cin razaranja hpta sa lekovima pre njega!!
Prevedeno, uzimas gomile lekova, nerezonski, bez znanja itd itd, nakon toga uzimas gomile DRUGIH lekova, potencijalno mnogo opasnijih od onih koje si uzimao do sada, da bi POKUSAO da ispravis GRESKU koju su NAMERNO uradio sa drugim LEKOVIMA!! Nadam se da sada shvatas koliko je generlano taj "pct" slozena tematika, i zasto bi trebalo to da se dobro apsrobuje pre upotrebe, edukovati se sto je vise moguce, ako je potrebno savetovati se sa nekim ko zna, ako treba i platiti (ja ne radim to, da ne pomislis da to savetujem zbog sebe i naplate) i sto je jos bitnije VEROVATI onda, a ne raditi po svom i uraditi haos.
Ah da....nataknuti se ponovo na gomile hemije, nije resenje
(imamo primer)
za ostale recepte, pratite na mom blogu..hahahhahahhahahahhahahah