upravo tako, o tome mu i pricam, onog trenutka kada se skines sa hemije, dobro ne bas tog trenutka, ali kroz mesec dva max, pogotovo na tvoju masu, bf mora da ide gore , tako da uzalud ti je to sranje osim ako neces da izadjes na binu ili da imas fotoseshn, pa ono za uspomenu ... svako bi trebalo da cilja stoga 15 do 13 % % bf, to je pre svega bf na kojem vecina nas jako dobro funkcionise, a opet sto se tice estetike sve se vidi... naravno cast izuzecima, ali i oni ne nose sa sobom vecu misicnu masu, vise naginju ka mrsavom izgledu...
Govorimo o bf ispod 10%. Nećeš tako imati brdo mišića ali je održivo. Nosio sam godinama natural 8-9% na 90-95kg.
ne nisi govorio o tome sto sam napisao, to je drugi par opanaka kada je u pitanju fudbalerska ili kosarkaska gradja... i oni cak cast izuzecima koji su bas tanki, imaju dvocifren bf inace bi padali na terenu ko kruske... ne Kristijano nije natural...
ps ovo ti ne pisem iz nekog hejta sta vec, nego zato sto nisi prvi kojeg znam da ce se zajebati i onda ceo trud koji si ulozio obicno pade u vodu sa nekim ruznim reboundom... imaj na umu ovo sto ti Luciano napisao