Pozdrav.
Ponovo sam krenuo u teretanu nakon vanrednog stanja. Pre toga sam isao mesec dana pa zbog epidemije prekinuo, s obzirom koji period je u pitanju nije ni vazno. Dijetu drzim konstantno od februara. Nakon javljanja ovde prvobitnu sam izmenio i ona izgleda ovako.
1. Ovsene 100g, mleko, saka smrznutog voca
2. 200g pileci file, 100g pirinac, salata
3. 200g pileci file, 100g pirinac, salata
4. Kajgana od 4 cela jaja, briketi spanaca
5. 1/2 ella, saka badema
Treniram uvek izmedju 3. i 4. obroka.
Ovo je neki generalni plan, ne jedem svaki dan isto. Umesto pirinca cesto jedem pire ili pomfrit, grasak ili pasulj iz konzerve. Uglavnom uklapam da bude oko 2300cal. Piletinu jednom ili dva puta nedeljno zamenim pljeskavicom (svinjsko i junece meso 50-50).
4. obrok zna cesto da bude tuna sa 200g secerca
Kao sto sam gore napisao, 183cm visina, za vreme karantina sam dodatno smrsao pa sad imam 78.5kg, smanjio sam se u struku za nekih 5cm. Tdee je oko 2700kcal.
Okacicu ispod kako trenutno izgledam, a zelim da skinem salo sa stomaka skroz i da nabacim za pocetak kakvu takvu misicnu masu. Voce sam skoro skroz izbacio, sokove ne pijem uopste, cit mil dozvolim sebi 1 ili 2 puta nedeljno, obicno sreda i nedelja, ali ne preterujem i ne prejedam se. Meso spremam u sopstvenom soku bez ulja.
Treninge mislim da sam koncipirao korektno. Vezbam 4 puta nedeljno. Za vece grupe misica radim 4-5 vezbi sa po 4 serije sa po 8-10-12 ponavljanja, manje grupe po 3-4 vezbe, sa po 3 serije sa po 10-12 ponavljanja. U principu nista nisam sam izmisljao, gledao sam kako vi ozbiljni momci trenirate i prepisivao, malo prilagodio sebi i to je to.
Sa njima sam skroz zadovoljan, ali zato ishrana me kopka i zato mi treba pomoc da razbijem sumnju da li sam ovo dovoljno dobro osmislio i da li cu na ovakvoj ishrani ako pretpostavimo da su mi treninzi zadovoljavajuci uspeti da skinem stomak skroz i da li nesto treba da dodam ili izbacim? Inace iako sam smrsao i napravio pomak, ne mogu da se otmem utisku da je moglo bolje. Opet sa druge strane, govorim sebi da nije moglo bolje i da je i ovo vrhunski rezultat s obzirom da nisam trenirao pola marta i ceo april a pre toga proveo svega mesec dana u teretani. Dva glasa se kolju u meni i ako pobedi ovaj sto mi govori da ne napredujem dovoljno bojim se da ce mi sjebati motivaciju.
https://www.dodaj.rs/image/LkXeAT