Dobar dan svima, moje postovanje.
Moje ime je Rade i imam 26-godina, radim kao zavarivac u Italiji, koja je da kazem i mesto mog boravka vec 6 godina, a u daljem tekstu cu reci nesto vise o sebi, svome zivotu i svojim losim i dobrim navikama
Prvo bih naveo fizicki opis, visok sam 1,75cm, tezak 80kg, gradjen sam po mom misljenju ok, ali genetski sklon gojenju i nagomilavanju masnih naslaga najvise oko struka.
Kao sto naziv teme kaze, ovdje sam kako bih promenio svoje lose zivotne navike koje i nisu bas nesto preterano velike, tu bih ubrojao najvise junk food i losa fizicka aktivnost, znaci ne pusim, ne opijam se vikendima, naravno popije se nekad po neka casa cistog vina ili spricera.
Cilj mi je naravno, izgubiti par kilograma viska, biti u boljoj kondiciji i imati fizicku aktivnost osim one na poslu.
Trenutno sam na bolovanju jer sam imao pad i povredu levog zgloba ruke na poslu, pa cu vam napisati otprilike kako izgleda moj dan trenutno bez poslovnih obaveza ali sam to iskoristio da postanem malo aktivniji i ukljucio sam kardio trening 3-4 puta sedmicno po pola sata, sto ukljucuje kombinovani brzi hod i lagano trcanje.
Posto zivim ovamo i u mogucnosti sam priustiti sebi zbog fine zarade razne suplemente po finim cijenama odlucio sam se za nabavku proizvoda od Yamamota, i trenutno posedujem :
Multivitamin
Fish oil
Bcaa 8:1:1
Ultra whey complex
Selenium(Scitec)
Al-Burn Hardcore
Moj dan:
Ustajanje je u 08:00 i uzimanje 1 tablete Al-Burna na gladan stomak, obavljanje jutarnjih higijenskih obaveza i odlazak na jutarnji kardio u trajanju od 30min plus istezanje na kraju.
09:00 Whey + 10gr bcaa + banana
10:00 100gr ovsenih + 10gr kokosovog brasna, 10gr kakao praha, 15gr lanenih mlevenih semenk +10gr chia semenki sa 200ml mleka od 0,1 % masti. Sve to u blender i doruckujem. Tu pojedem 1 celo jaje i 1-2 bjelanceta. Uz to pijem 3gr ribljeg ulja, 1 mul.vitamin , 1 selen
13:00 100gr pirinca + 100gr pilece belo + 50 gr grckog jogurta + 3gr ribljeg + 1 selen
15:00 uzina Tuna u maslinovom ulju 100gr sa salatom i neka vocka tipa jabuka, narandza
17:00 100gr pirinca ili integralne Barilla testenine sa piletinom ili tunjevinom 150gr + 2gr ribljeg + 1 mul.vitamin + 1selen
19:00 Grickam bademe ili orahe sa 100gr grckog jogurta koji ima po tablici 0,4g masti i 10gr proteina.
Idem na spavanje u 22:00 i ne osjecam se gladnim a ako bih se osjetio popijem mjericu wheya sa mlekom.
Sto se suplemenata tice pijem na dan 8-9 gr ribljeg, 3 selena i 2 multivitamina.
Cilj mi je izgubiti 5-6 kg i onda bih kad me prestane ruka krenuo i u teretanu.
Spremam piletinu na mas.ulju. Rizu bez icega. Salate prelivam lanenim ili mas uljem. Osnovne namirnice koje koristim su piletina, tunjevina, junetina, jaja, pirinac, int tjestenina, krompir bareni, razne salate.
U teretamu nameravam krenuti kad zalecim povredu.
Sta mislite?
Izvinjavam se na malo duzem postu.