Tesko je to preneti na papir da ljudi lakse razumeju. Ali glavna greska danasnjice je razmsljanje vecine je on se takmici on sigurno zna slusacu ga i dacu mu pare da mi napise ciklus.
Ne zna taj takmicar koji je rekao to ili nesto drugo sta je rekao, tj nije ni blizu da pocinje da saznaje kako ljudski hormoni funkcionisu jedan s drugim, kao agonisti, kao antikatagonisti, kako uticu jedni na druge i na trece. Za to treba mnogo vremena i prakse i mnogo laboratorijskih testova da bi tacno znao sta ti nekom drugom da kazes kako sta da koristi. Da sedis ispred mene mnogo bih ti lakse objasnio jer ovako pisati je malo teze objasniti, ali taj sto je to rekao je cuo od nekog da tako treba a taj neko je cuo od nekog treceg i to se tako prenosi.
On zna testosteron enantat dize testosteron al moze da digne i estrogen pa daj arimidex on je blokator aromaze, tj verovatno ne zna ni sta je aromaza, tako da on blokira estrogen i to je idelno, zamisli, visok testosteron a estrogen nizak. I na kraju zavrsis ciklus isti kao i kad si poceo. I ko je kriv, pa ti si jbg lose si trenirao, to je odgovor na pitanje itd...
cuo sam sve ove price mnogo puta, al uveravam cucu ih jos bar 10x vise