Pozdrav svima, nov sam na forumu i procitao sam dosta tema vezanih za dijete....stim u vezi imam nekoliko pitanja
Zovem se Borko, imam 28g, visok 178cm tezina trenutna 94 posle low carb dijete..... da pocnem izpocetka sta se desava i koji je problem, unapred se izvinjavam na dugackom postu.
Trenirao sam aktivno od svoje 19g sve do 24g kad me je zadesila mononukleoza neki tezi oblik i tad prestao sa treninzima i kvalitetnom ishranom. Po preporuci lekara nisam smeo da podizem nista tesko narednih skoro godinu dana....tada sam imao 90kg sa vrlo malo masti.
Sada sam posle 4 god pauze resio da se vratim treninzima sa tegovima i da skinem visak koji se za 4 godine nakupio do 105kg. Pre 3meseca sam krenuo sa LOW CARB dijetom, to je naravno podrazumevalo uh na minimum i sa takvom skinuo na 94kg....trening 4x sedmicno, radim kombinacije ,,obicnog treninga,, klasika 4x8—12 ponavljanja, pa sledece nedelje drop serije i tako sve u krug....e sad pitanje za ishranu.
Planiram da uvedem rotaciju uh jer na ovaj nacin osecam da nemam snage (logicno), jer na treningu dajem svoj maximum. Da li bi postigao nesto kad bi recimo uveo 200—150—0—200—150—0—100 proteini oko 2g/kg?
?
Od suplementacije od prvog dana uzimam The Amino Whey, The Creatin i dextrozu posle treninga....hvala svima koji izdvoje vremena kako bi pomogli