ti imas lose drzanje i skapularnu slabost te leve strane koju si podigao , nije ti ta strana jaca nego slabija... nikakvi tu kukovi ne igraju ulogu... jbt kako uspete da donesete takve zakljucke... nauci da radis vezbe PRAVILNO i nadji nekog fizioterapeuta da ti pokaze nesto korektivne gimnastike koju ces ubaciti u rutinu
Jeste, drzanje mi je katastrofa. Vrlo moguce je i to sto pricas za slabost lijeve strane, a ona je ,,prirodno" visocija, nisam je nista podigao.
Zakljucke sam donio citajuci neka iskustva, prateci fitnes instruktore koji obradjuju te i slicne teme. Ja sam laik sto se tice medicine, treninga ili bilo čega vezano za to dvoje i zbog toga sam se i prijavio ovdje da naucim nesto.
Prije nego sto odradim neku vjezbu dobro ispratim sve instrukcije vezano za nju, pratim sebe u ogledalu da bih se ispravio u slucaju da vidim da se nesto ne poklapa sa tim instrukcijama. E sad uvijek fosiram maksimalne kilaze ili 90% od maksimuma. Moze li biti da je u tome problem, jer slabija strana ne moze jacu da prati, pa se manje aktivira?
Opet me muci ovo na ledjima, zašto je taj misić toliko izrazeniji?
Hvala na odgovoru, pozdrav