Probao sam i The naravno. Terminator se pokazao odlično za PCT, prosle godine sam ga pio. Whey sam pio jednom, pre par godina, solidan je.
Inace, jel zna neko sta se desava sa Terminatorom, posto vidim da ga nema kod Pedje na sajtu? Trebalo bi da krenem sa PCT za dve nedelje, pa mi treba.
Ima terminator naravno:
https://www.ogistra-nutrition-shop.com/gh-i-testo-boosteri/194-x3m-terminator-180-kapsula.htmlsto se tice gore tvog pitanja, odnosno odgovra pirata koji j vise nego tacan, a onda i tvog odg njemu
Moram da ti kazem, i nadam se da neces pogresnio shvatiti ovo. Nisu u pravu.
Evo ti kazes nrpr da nekako NE verujes u suplemente iz drzava koje si naveo, a na pitanje zasto, odgovor je - pa jbg ne verujem
Znas da je sve sto je pirat nabrojao TACNO, ali i dalje se nastavlja to kupovati.E to je nesto neverovatno sto pere samo nas Srbe.
ALi evo malo detalja o kojma moze da sazna ko hoce i kada hoce. Tehonlgija prozivdnje i zakoni koji su propisani regulativnom EU, su MNOGO MNOGO i do 1000 x ostriji kada je rec o dodacimi ishrani. Pa tako jedan brend u EU, ima vise ceritfikata, analiza i svega od nekog "vauu" brenda iz USA
Sve ovo sto se desavalo sa tim vau brendovima nema veze sa laktanjem vec sa tim da je globalizacojom interneta ljudima dostupna INFORMACIJA!! U EU u poslednjih 3 god, prodaja USA brendova je opala 89%!! I to nisam rekao, ja to postoji zvanican podatak.Zasto? Pa zbog svega sto je pirat nabrojao a stvari su I GORE!!
Evo ti npr kazes za THE whey da je solidan - a ja kada bi smeo da napisem npr da verovatno taj isti whey pijes samo sa jednom drugom etiketom i garantujem zivotom da bi rekao da je vrh vrhova- ti ne bi verovao ili bi seo na dupe>to je praksa i to se tako radi. Na moje pitanje-ZASTO je tah whey solidan ( nemoj da sada ispadne ja samuvoznik a THE pa tu nesto kao kenjam) vec samo zeli da poksuam da edukujem.Dakle, na pitanje ZASTO je neki whey bolji od drugog jedini argument u nasem vasljenskom Serbskom drustvu je CENA!! sto je SKUPO to je dobro - OK!
Pa kako to onda, da jedan whey koji je do jucer bio TOP kvalitet i kostao 100 eu za kutiju od 2 ,3 kg i verovatn si ga i ti kupovao i sam, od jednom, i preko noci padne na cenu od 60 eu- a sada dolaz najzaniljiviji deo- nama koji ga prodajemo MARZA je ostala ista?...Kako? gde nestade taj kvalitet preko noci?.
Ili imas npr drugi whwy cija kompanija JAVNO izbacuje certifikate i analize i POREKLO sirovine (da mislim na yamamoto) i onda znas zasto njihov iso fuji kosta 80 eu - ovo je kod nas!! ALi kada odbijes 20% samo PDV koji je najveci kod nas, dok je u zemljama EU na dodatke ishrani uglavnom oko 9% , onda dolazimo da jedam najscistji oblik filtraije surutke 0 SA JAVNO OBLJAVLJENIM ANALIZIMA itd itd itd kosta nekoh 65-70 eu dok je neko smetliste sa jedva 80ak % cistoce, i do SIROVINE NPEONZATOG POREKLA kosta 80 % do samo pre nekoliko? A nabavna cena je ....e tu bolje da cutim.
Ovo su cinjenice. I to nema nikakve veze sa KVALITETOM, vec sa tim sto ljudi NE ZELE da im se ruse mitovi i sta ja znam sta vec ne zamisljau. Bez obizra na SVE, i na sve argumente koje iznesem - ljudi su opte, Ma to nema veze, taj protein je ok ili nesto slcno, ali daj ti ono sto ja "znam" da je top!
U krajnju ruku, spajkovanje proteina su pocele upravo gore nabrojane firme od strane pirata. I to ne treba NIKO da ti kaze- zato bi pobogu? Uzmes suplemnet facts i procitas AK profil i sve ti bude jasno.
Moras da shvatis da je u EU (kada si vec spomenuo protein( npr izvor proteina moguc samo od DVA globalna proizvodjaca (nadam se da znas da BREND nije PROZIVODJAC SIROVINE). Pa tako sirovinu za whey mozes da uzmes samo od Austrjskog Brentaga ili ENg Vollacka. I to je to!! Naravno, ova dva prozivodjaca podlezu RIGOROZNIM kontrolma i svakako ne postoji ni najamnja mogucnost da se nesto muva itd....dakel, iz KIne ne moze da uvezes i da HOCES jer jednostavno za to ne postoji OPCIJA, a svakako da neko sverca konejner sirovine iz Kine i ovako napisano na forumu zvuci retaridrano..
dok...
za USA brednova ne postoje stroge kontole kvaliteta kao sto posoje u EU, vec njihov senat (kao i za njihove sportiste sto garnatuju da niu dopinogovani) izadje STAMP kao verzija KVALITATA - yahhhhh ...\
i za kraj, posto zurim na trendzu
svako konje bio u USA (sam to mogu da potvrdim) i da ti kazem da protein istog proizvodjaca kuljen u EU, i u USA nema NIKAKVE VEZE JEDNO SA DRUGIM!! i to je fakat i to ce svako ko je bio u USA da ti potrdi..
i za kraj...
mi srbi nemamo svoj indetitet ili karakater ili kako vec....
Gledam samo u stranim drzavama koliko su ljudi ponosni na svoju zemlju, koliko je vole itd.A sta mi...bas bih voleo kada bih mogao da vidim da neki Slov ili Hrvat nose majicu sa srpskim domenom ili slicno, ali dobro.....zbog toga valjda i jesmo tu gde jesmo....realno.