Hvala mnogo na odgovoru!
Da li cu imati onda dovoljno efekta na snazi ako smanjim unos Equ, recimo na 200mg/w.
I sta mislite o halotestinu? Citao sam da je odlican za snagu, da povecava takodje broj crvenih krnih zrnaca sto je jako bitno za sportiste kojima treba izdrzljivost. Citao sam isto da equipose isto poveca broj crvenih krvnih zrnaca, ne znam koliko je to tacno?
Da li bi bolja kura onda bila:
4nedelje za snagu po 200mg/w Testa i 200mg/w Equ.
4nedelje za izdrzljivost po 200mg/w Testa i 50mg/EOD u ampuli Winstrola, sa mozda Halotestinom?
P.S. Sto se skidanja kilaze u mma tice, to su prvo praktikovali UFC borci(za razliku od PRIDE koji nisu to radili) kojima je rvanje bilo background. Americki rvaci na koledzu to rade od pamti veka. To ima svoje pozitivne strane a to je kada imas vecu masu od protivnika onda si i jaci, ako si jaci onda ces verovatno i da ga pre oboris dole, ako to uradis onda ce verovatno da mu naneses vise stete zbog razlike u snazi i verovatno ce on pre da se umori jer ima tezeg protivnika na sebi a i zbog visine, ako odes u kategoriju nize onda ces verovatno biti visi od svojih protivnika(Max Hollowey).
Ekstreman primer weight cut-a je Thiago Alves, sa 77kg na merenju penje sa na 90kg za mec, radi welter a ulazi kao polu teskas
Citao sam da odredjena dehidriranost kod rvaca i judista ne utice na njihove perfomanse, zato to i verovatno rade, weight cut. Sa druge strane nezeljena dejstva su upravo ovo sto si rekao, da dehidrirani primaju udarce u glavu, u jetru mnogo slabije primaju udarce, kao ludak Vaso
99% profesionalnih boraca radi weight cut u mma(osim teskasa mada i tu ima primera-Lesnar, Silva...), na prstima ruke mozes da izbrojis one koji ne rade tipa(Frankie Edgar, LHW Machida, Shougan, LHW Hendo).
Broj jedan za weight cut je George Lockhart, na njega se mnogo u svojim seminarima poziva Stan Efferding za post workout napitke.