Da razjanim posto mi je post bio saljive prirode jer ovih dana svasta cujem i sve se vise zaprepastim iz dana u dan.
Da neko ne shvati pogresno, ne branim ja doktore, prvi cu ja reci da dele savete u neznanju ali jbg on je doktor ne sme to da prizna, da ne zna, ali u nekim situacijima i branim.
Evo npr onaj decko sto unosi 500gr plus proteina i imao je "zaprljane", bubrege, covek mu rekao smanji prasak jer i ja bih prvo pomislio da ga pije previse, ne bih sigurno pomislio da jede 30 jaja za dorucak samo. Lepo izneses sve cinjenice pa saslusaj savet zato si i dosao.
Isto tako ajmo realno, vama tj nama steroidi ne trebaju, nekima zaista trebaju ali vecini ne, zloupotrebljavamo ih. Znaci nije problem u doktoru nego u nama jer lazemo sebe da nam trebaju. Kako se ono kaze da bi bio bolji covek prestani da se zavaravas.
E sad npr izbije u zgradi pucnjava policija te zatekne s pistoljem, sta ce tebi taj pistolj, krenuce na tebe prvo iako nisi pucao,. Mere predostroznosti jbg.
Tako i ovde, ok je ako se udara prvo sumnja na aas jer tako se nadje problem, prvo se izbacuje nepotrebno.
A oni doktori koji ne umeju da pronadju problem pa prepisuju sve ofmah steroidima su smeca, a oni koju pljuju suplemente, su gradske deponije.
Uveravam vas da bi se digla jos veca kuka i motika da su doktori liberalni i kazu digni dozu za bar jos gram. A jos vise vas uveravam da ima glava koji ne bi imali nista protiv da ih strucno lice medicine podrzava u tako nekoj ludosti.