Hm, ja se ne bi igrao bas sa sarmsima. Neistrazeni su dovoljno i nitko se jos od sarmsa nije nabildo, uzmes ko covjek onda aas, a ako mislis sa sarmsima dobiti neku jeftiniju varijantu gh i sl, nema tu neke vajde. Pricao sam sa AJ Simsom ili ti Cementfactory koji radi najludje forme i ima Olimpija takmicare i Andrew Vu-om i svi su teski protivnici sarmsa i kaze AJ sam, prevelik rizik za nikakve benefite, a na dugorocno nisu dovoljno istrazeni. Radje onda ides peptide ako oces nesto sastrane.
Totalno pogresno sve sto si napisao..
Mk677 je GHS. Izlucivac hormona rasta. Lek koji se koristi od 1996. godine kod dece sa gh deficitom nikakvi procesi testiranja i nema veze sa sarsmsima, samo nije odobren id strane fda. A koriste ga uveliko i pro bb kad nemaju za fda gh cele godine.
Ne utice nikako na prirodni gh negativno samo ga pojacava, jedino sto radi je pojacava spajkove prirodnog gha tokom dana. Jer tako se inace prirodni gh opusta u telu, ima spajkove tokom 24h.
E sad mogu da ti pokazem testove iz laboratorije gha i igf1, prirodne i posle mesec dana mk677i i onda neke na niskim dozama farmaceutskog gha, gde su igf1 nivoi veci sa upotrebom mk677.
Ne znam ko je ta persona sa kojom si pricao ali ako to kaze ne razume se bas puno jer nabildovanost i hormon rasta veze nemaju. Od hormona rasta se niko nije nabildao nikada, pogotovo jer hormon rssta poprilicno obara ins. osetljivost.
Mada znam dosta ljudi koji se nisu nabildali ni na steroidima, sto ne znaci da cemo steroide da krivimo.