cao svima
imam 30 godina visok sam 2 metra i imam 110 kilograma
pre 3 meseca sam prestao pusiti cigare (pre cega sam pusio 12 godina unazad). Pre skoro mesec dana krecem u teretanu i cinim prelazak na proteinsku ishranu, tako sto sam otprilike dnevno unosio izmedju 100-150 grama UH, 60-80 grama masti, i oko 150-180 grama proteina, SA CILJEM GUBITTKA MASTI.
Ishrana se bazirala na belo meso, ella sir, ovsene pahuljice, pirinac, jaja, bademi, indijski orah, laneno i maslinovo ulje, omega 3.
Trening je isao na principu kompaund vezbi u "ABA" sistemu tri puta nedeljno (ponedeljkom sredom i petkom) koji cu vam okaciti ispod.
http://prntscr.com/o00khpNejasno mi je to sto za mesec dana nisam izgubio nista. U prva dva dana nakon uvodjenja promene u ishrani sam se spustio sa 112 kg na 110, sto je pretpostavljam voda, a nadalje se nista nije desavalo, niti se u ogledalu ili po kaisu videla promena.
Ono sto me zabrinjava sto sam u ranijim periodima za razliku od sada, samom promene ishrane uspevao skidati kilograme, a kamoli ubacivanjem treninga na sve to, a dok sada se nista ne desava.
Kriticne zone gojenja su mi slauf, zadnjica i bokovi.
Do promene rezima ishrane, svakodnevno sam jeo dzank od hrane, a sada za cetiri nedelje maltene ni jedan dzank obrok nisam imao.
Da li postoji ikakva sansa da prestanak pusenja moze na neki nacin imati veze sa tim sto ne mogu skinuti masti?
Jako demotivise sve ovo, vasa pomoc bi mi puno znacila.