Kao sto i sam mozes da vidis ovo je cucanj sa takmicenja, sad mislim da ne razumes najbolje kako to funkcionise, verovatno si jedan od onih benc ponedeljkom prva vezba ceo zivot ko moze vise...no dobro...uglavnom pre takmicenja postoje pripreme za takmicenje gde se rade trojke ponekad jedinice da vidis gde ti je limit. Ako npr radis keceve sa 200kg to ces ciljati na takmicenju, ako se slucajno desi da izbacis tih 200 relativno lako prijavices 205 evnentualno 210 da probas, zato postoje momci oko tebe i ove zastitne gume da ako ne ide da pripomognu. Neces sigurno prijaviti 300kg a radio si na pripremama 200max tako da ne mislim da je ovo ego lift jer kazem ti velika je razlika takmicenje u pl i benc ponedeljkom jer znam mnogo momaka koji su ozbiljni lifteri i kako se spremaju, iako se ja tim ne bavim znam ponesto.
Da li je moglo da se izbegne? Pazi, pre oko pola godine mi je pukao kvadriceps na cucnju, da li je to bio ego lift kako kazes? Naravno da ne, sa egom problema nemam cak cesto radim sa kilazama koje su za moju velicinu smesne ali mi rade posao i nemam potrebu da menjam. Da li sam mogao da izbegnem to, naravno da da, da mogu da vidim buducnost ili da vratim vreme znajuci sta se desilo izbegao bih to naravno ali nazalost ne mogu, tako da kao sto kazem, ovaj decko je doziveo nesrecu koja moze ne daj Boze svakom da se desi.
Moj savet malo manje zaglupljivanja na internetu i izraza thanos snap, ego lift itd jer vas klince internet opasno gura u pogresnom smeru a malo vise obracanja paznje na neke pametnije stvari.
Jer normalnoj osobi ovo ne bi trebalo da bude smesno.