Poenta treninga na prazan stomak nije snaga nego maximalno iskoristavanje hormona rasta.
mnogi kazu da je tu udeo minoran, licno mislim da je znacajan, drugacije je definitivno i gainovi i cut na malo duze staze, drugacije telo reaguje sigurno, mislim da se brze dize stopa metabolizma, pogotovo ako je u pitanju intenzivan trening, to je ono cortizol jeste da se podigne, ali uz jak trening i ponistava se njegovo dejstvo.
Brinem se za dead lift i cucanj da li cu moci da izguram s obzirom da treniram na prazan stomak i tako rano.
Vidi , ako ispostujes sve, sto znaci da ti je plan ishrane dobar(NA PRVOM MESTU) , plan suplementacije dobar, tu ce trening biti dobar.
Jer stvar je vrlo jasna, AKO TEBI TREBA NESTO OD MAKROSA NEPOSREDNO PRED FIZICKI NAPOR, TJ AKO TI TO TELO TRAZI , DA LI TO BILA FIZICKA ILI PSIHICKA POTREBA, NESTO NE RADIS DOBRO. Znaci tvoja ishrana mora biti konstantna kroz ceo dan a pre svega pravilna , sa pravilnim makrosima koji ce ti drzati hormonalni balans stabilnim, gluko regulatori, polni hormoni itd moraju biti uskladjeni, i onda ti nemaspadanje secera u krvi, padanje energije i volje da odradis nesto... kapiras? Razmisli kako je to u prirodi, ti mislis da one zveri sto jure u lovu druge zivotinje, gde btw utrose ogromnu kolicinu energije, stanu na pola je im je pao secer? ozedne? da moraju nesto prvo da prezalogaje, pa onda u lov?
Prvo sto znam kada vidim nekog u gymu da ljusti banane ili cokoladice pred trening, da mu je ishrana u kurcu...