Hvala ljudi na objasnjenima.Sad mi je jasnije kako stoje stvari.Znaci nema drugog nacina nego da skinem visak kilograma, pa tek onda da dodajem misicnu masu?Jedino sto mi je smor jeste sto cu biti previse mali, sitan, kad skinem visak kilograma
Citat: DJ_DZI Maj 12, 2019, 11:33:40 pre podneHvala ljudi na objasnjenima.Sad mi je jasnije kako stoje stvari.Znaci nema drugog nacina nego da skinem visak kilograma, pa tek onda da dodajem misicnu masu?Jedino sto mi je smor jeste sto cu biti previse mali, sitan, kad skinem visak kilograma Ne idi u neki ludi deficit, kreni sa rotacijom uh? Kad skines jedan odredeni postotak masti, struk kad se pocne smanjivat moguce da ces izgledat cak i krupnije nego sad, daj sansu dijeti.
Citat: Gumac Maj 12, 2019, 11:56:19 pre podneCitat: DJ_DZI Maj 12, 2019, 11:33:40 pre podneHvala ljudi na objasnjenima.Sad mi je jasnije kako stoje stvari.Znaci nema drugog nacina nego da skinem visak kilograma, pa tek onda da dodajem misicnu masu?Jedino sto mi je smor jeste sto cu biti previse mali, sitan, kad skinem visak kilograma Ne idi u neki ludi deficit, kreni sa rotacijom uh? Kad skines jedan odredeni postotak masti, struk kad se pocne smanjivat moguce da ces izgledat cak i krupnije nego sad, daj sansu dijeti. Vizuelno ce izgledati lepse na defki ali veci ne sigurno.