Može da ima veze, pošto je ona i pušač, ta suvoca je karakteristična zbog dehidratacije, na stranu to, ja sam 100 % siguran da su tu u igri bili anabolici, žene to jako dobro kriju, a malo njih ima takvu genetiku... Mislim, nema šanse teoretske da je ovo natty, pogotovo sa ovakvim rezultatima, no niko joj tu sad ne može pomoći osim dobrog lekara, jel su njoj uopšte redovni ciklusi sa ovakvim stanjem hormona??? ?
90% ne.
A gde je ostalo sto prati. Pisacu malo kasnije sta i kako samo da zavrsim s poslom.
Ono sto je ovde jasno je da je ovo sada ocigledno stanje hipogonadizma, i kako kaze Pedja treba t4 i tsh nivoi da se provere jer vrlo moguce da je to uzrok gojenja.
a hipogonadizam nosi gomilu posledica a to je ono sto korisnici hemije ne znaju, tj ne razmisljaju o tome. Ne kazem za ovu devojku posto ona kaze da to nije.
poremecaj pmsa kod zena gotovo siguran, neretko se desava da se vise i ne vrati nikad, sto ce neko reci e super nema pmsa, daleko bilo da je super.
Druga stvar, ako je ovakav izgled za zenu postignut prirodnim putem, to je onda konjska disciplina, i da se posle takve forme dozvoli nego abnormalno gojenje mi malo nije jasno, pogotovo ako stitla zlezda radi ok, Kortizol s tim nema direktnu vezu, ne moze on da uzrokuje abnormalno gojenje. Moze da zavodeni odredjene regije ali da te natera na neke ogromne kile vec ne.
E sad, to sto kazes da je drzala jake dijete dugo, opet to sa kortizlom nema toliko veze, moze jedino da nanese stetu metabolizmu, mada po onomim gore nalazima tiroida je bila ok, sta znam.
Sad ti jako treninzi,u natural uslovima su verovatno krivi za toliki hormon stresa, jer spremati se natural mnogo teze pada na telo nego na hemiji, jer telo to sve mnogo teze podnosi. Udaras ga konstantno a ono se nije ni 20% oporavilo.
E sad to sto kazes da je bar koristila hemiju znala bi. Pa ne bi znala, tj znala bi sta je uzrok ali opet, nije sad bitan uzrok nego resenje, jer sta tebi znaci da znas sta je uzrok ako nemas resenje za problem.
Jer generalno korisnici hemije se plase testosterona gasnje prirodnog i estrogena, sto je zapravo najmanji problem, ti unosis skoro isto ono sto tvoje telo pravi, nece tebi da fali, ono sto je problem sta se desava sa ostalim hormonima, onim koji mnogo gore da nastete telu. Gde se gase gonade tokom dugog koriscenje, gde divlja prolaktin itd itd
Hipogonadizam moze da napravi ozbiljan problem, cak sam gledao neke studije mozda pre godinu dana, gde su se muskarcija skoro deformisali polni organi i testisi, nije bas lep prizor, sad ne secam se da li je su imali sindrom od rodjenja ili je nastalo uticijama tokom zivota.