Pozdrav ljudi!
Vec neko vreme sam se trudio da se ugojim i dosao sam do 82kg, prvi put u zivotu imam tu kilazu,
i koliko god da sam se umastio, napokon se osecam lepse...
Krenuo sam rotaciju pa me interesuje da li i u cemu gresim, da bih korigovao i imao sto bolje rezultate..
182cm 82kg 25god...sto se aktivnosti tice 4,5 treninga nedeljno ali kucne varijante sa prslukom od 20kg, i osecam se dobro i napredujem...
ne planiram u teretanu pa da ne zalazimo na tu temu, da se ogradim, cilj mi je da sidjem na nekih 78kg i da to odrzavam uz ovaj trening koji sad radim..ne ocekujem rast, samo malo da se sredim, svaki savet je dobrodosao, al ovo navodim da me ne napadne neko bespotrebno, zbog ironicnih komentara itd.
Jasno mi je da ovakve i slicne teme gledate svaki drugi dan, al nismo svi isti, pa zato i pravim svoju...
ako moze i ko moze nek pomogne
i Hvala unapred!
Protein na 2g/kg i masti na 1g/kg
a rotacija 200/150/100/0/200/100/50
Primer ishrane za 200g
9h 4 jaja + 66g ovsenih i jogurt
11h trening
Pwm 2 merice hydro wheya
13h 150g belog +100g pirinca
18h 150g belog + 100g pirinca
22h 150g belo + saka orasastog
Uz ovo planiram da dodam omega3, to cu da dokupim, neki multivitamin, ili B i C zasebno, zavisi od para...vise od ove suplementacije ne zelim, nit mogu, a ni nema nekog smisla s obzirom da nemam jake treninge sa tezinama.
I uz to ZMA pred spavanje, to sam uzeo nedavno da bih dodao mg i zn malo...zbog sna, i zbog grceva nekad (da ne ulazimo ni u to dublje kako radi..samo kazem da uzimam)
Zanima me kad bih u pwm uz whey pomesao maltodex 20g npr, (ako je to dovoljno, jedna merica, dex sam nekad davno probao i u tom periodu sam imao neku alergiju po kozi pa nznm od cega je i nemam vremena da eksperimentisem)
Da li tih 20g racunam u ovih 200g UH taj dan...sto kapiram da bi trebalo, pa bih u tom slucaju isao
50g ovsenih dorucak
pwm 20g dex
i u dva obroka bih podelio 150g pirinca
Jaja przim na malko maslinovog da mi se ne zalepe..a belo meso na domacoj svinjskoj masti...jel to ok?
I zacin c za koji znam da ima secera..stavljam kao zacin i u jaja i u meso
Dugo citam sve moguce teme, i ovo je neki maksimum koji sam uspeo da smislim i zakljucim, i zato trazim pomoc, bolje ne umem
pre godinu, dve sam neke 3 nedelje drzao ovu kombinaciju uz fine rezultate, znaci organizam je reagovao i sad zelim ponovo..
Planiram da drzim 40 dana, toliko sam mesa juce upakovao u studentski frizider
40* po 450g belog
pa sam zacrtao sebi da bez kiksa odrzim tih skoro 6 nedelja, uz nadu da se necu osusiti, posto nemam neku posebnu misicnu masu, al ne ocekujem ni da je pravim bas nesto mnogo uz ove vezbe koje radim, iako sam siguran da cu za to vreme imati neki napredak sa ovim prslukom..
Eto valjda sam sve napisao sto sam hteo, izvinjavam se ako je 150ta glupa tema, al volim kad kazu nema glupih pitanja, samo glupih odgovora, uzdam se u vase znanje i iskustvo, zato i pitam, nisam od onih koji su dosli da na kraju ipak urade po svom
prihvatam svaki dobronamerni savet
Sportski pozdrav!