Malecka pa tebe baš zeza taj pubertet,šatro drugarica ti kaže da si mnogo mršava a ti opa pa u teretanu da nabaciš masu a ona ko buldožer.Mali pa ti se još razvijaš kod tebe se sad hormoni voze na yamahi R1,capito?Ovako da te ne buni više nijedan rđav jezik ZGODNA si LEPA si i poslušaj peđu šta ti je rekao a ako si se nešto dramatično promenila od letos onda primeni ono što smo ti napisali i nema frke što bi vi mladi rekli
pa xwala momci ili cike na komplimentima...... kako se ko oseca....... :Djesam mala sam,imam 15 godina i debela sam!!! a wi tu nista ne cinite!!!! sada ste me samo zbunili...............................
maximalno........sta sad da radim?! da idem u teretanu?! da pijem whey?! da se hranim onako?!
Kako ste odvratni :twisted:Dajte nemojte biti ne ozbiljni.
Devojka je naumila da ide u teretanu,da malo oblikuje misice i naravno da dovede ishranu u red.
Nemojte sad vi tu da joj brkate loncice.
Sto meni nje bio ovaj forum kad sam imala 15 godinica,gde bi mi sad bio kraj,jaaaaooooo.
P.S.Malena super izgledas i stavi jos slika kad dobijes motor.Pozzz
BRAWO NATO!!!! momci swe ste mi pobrkali u glawi....... :Dsad pomazite......... aaaaaaaaaaa pa waljda ce se moj rad na klawiru isplatiti i za koji mesec postawim fotkice sa aprilicom!!!
I MORATE DA MI POMOGNETE-JER STE SAD WI KRIWI!!!!!!!!!!!!!!!
i daj budite ozbiljni..........