Kako bih samo voleo da vidim tu glavu koja mu je predlozila da uzme srca...
kakva igra sa zdravljem poslje ces plakat tu na forumu da si dobio bitch tits ili ko vecina ljudi da im je krvna slika u banani
Nestade nam omladinac,a ni reči da pita o ishrani i treningu Nego ajd odmah po prečici...mlataram malo tegovima,jedem sve i svašta i taman narastem za letovanje u septembru
Citat: Brakec87 Avgust 15, 2018, 11:18:25 pre podnekakva igra sa zdravljem poslje ces plakat tu na forumu da si dobio bitch tits ili ko vecina ljudi da im je krvna slika u bananiZnaci nešto slično kao ti, posto ti je svaki post bio o probadanju ispod sisa itd... a mogao bi i proviron da uzme u pctu zar ne? Jer i to je normalno sasvim kod tebe (de)geneticaru koji je prošao pored teretane... a da, ako doda igf možda sve okrene na bolje.... e slepce jedan
Verovatno mlati opasnu lovu za fitnes modeling,pa neće ovde među nas propale da postavlja gratis
Citat: g0xy Avgust 15, 2018, 02:34:07 posle podneVerovatno mlati opasnu lovu za fitnes modeling,pa neće ovde među nas propale da postavlja gratis bed mi je stavljat sliku jer sam slabiji od vas pa zato ne cu shvati me jebiga sta cu to boli kad je neko veci a ja se ne zelim osjecat povrijedeno