Bez brige, nista ne shvatam bukvalno, tu sam da dobijem savet od strucne ekipe, mozda je neko bio u slicnoj situaciji da se pridrzavao svega po PS-u , a da su rezultati bili slabi, pa da podeli iskustvo sta je radio/menjao.
Znam da je negde greska, zato se i javljam za savet na forumu da bih ispravio tu gresku i pogurao dalje gubitak sala, jer manje vise stalno tapkam u mestu i kad nema rezultata, nema ni motivacije.
Pridrzavam se svega sto kazem, jer nema smisla da lazem i da gubim vreme i da kucam ovolike postove, ipak nisam klinac pa da se zezam, ovde sam da dobijem po koji savet i strucnu pomoc, jer citajuci teme ostalih clanova koji imaju odlicne rezultate, moj princip je manje vise isti kao i kod njih, 4-5 intenzivnih treninga, 4-5 kardia, rotiranje UH od 0 do 150 UH, 2gr proteina, 0,8gr masti i pridrzavam se toga nedeljama/mesecima, ali telo zastane tu negde na oko 88cm struk / 15-16% bf i dalje ni da mrdne.
Pa zato razmisljam da jedino jos probam da skratim kalorije i podignem kalorijsku potrosnju preko kardija ili da ubacim jos vise radnih serija u teretani, ali se plasim da ne preteram, jer iovako vec radim dosta radnih serija na treningu.
Da sam ja za ceo novembar izgubio bar 2cm u struku i da su moje oci primetile neki rezultat u ogledalu, ja bi i dalje cutao i nastavio da radim, ali 4 nedelje tapkati u mestu bez ikakve promene, e tu vec pocinjem da se brinem gde je greska i da li je vreme da se nesto menja.
Jedino mi pada na pamet da imam bas jako spor metabolizam i da mi je potreban jos nizi unos kalorija i jaca potrosnja da bih gubio salo.
Ili mi je tiroida spora pa su zato rezultati nikakvi kao i kod ovog coveka kojem je Stevan savetovao da ode i da proveri jer ni on nije imao rezultate uprkos treninzima i ishrani.
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,34522.0.html