Ovako, meni ovaj pojam "Binge" nije bio poznat dok se nisam susreo pre mesec dana sa istim. To jest bas kad sam spustio na najnizi BF% do sad, pojavio se ovaj problem sa prejedanjem. Ne znam da li je nekonod vas imao isti. Evo proslog meseca sam 3-4 puta imao slucaj. Znaci ja dok sam bio debeo nisam jeo slatkise. Klasika sam se gojio jel sam jeo sta stignem uglavnom testa, grickalice sokove pivo itd. Nikad nesto nisam bio ljubitelj slatkisa. Ali eto od pre mesec mozda i jace. Dobijem tako jaku zelju za slatkisima da je to neverovatno. A kapiram sve je psiha nista fizicki. I tako dohvatim ko sivonja pojedem sve sto mi padne pod ruku u stanu. Moja verenica se krstila. Znaci pojedem cokoladu 250 grama posle glupe pahuljice one cornflakes ili tako nesto. Uzas zivi. Osecam se ko narkoman. Tako nelad uzmem pa spicim sve slatko po kuci. Ali ne ko normalan covek jede mh se slatko, nego uzmem jednj kocku necega i cao. Fiks u venu! Jedno vreme sam molio zenu da nista ne drzi od slatkisa u kuci. Nemam potrebu da uzmem hranu, tipa picu, pecenje, kobasice itd. Samo ove najvece gluposti pune secera. Katastrofa, posle toga sam bas citao o tom "binge eating-u" i gledao po netu. Kapiram da je to.po USA klasican poremecaj u ishrani. E sad menr je zanimalo da li je neko ovde od vas imao problema sa ovim. Posto plasim se da ne zastranim sa tim psihicki. Hvala bogu pa umem sve da nadoknadim i izbacim sta userem. Ali strah me da ne postane neki zacarani krug jbt 🙄😥