Nazalost nije izgovor nego veliki problem sto najbolje znaju oni koji ga imaju. Ako si ti na ovoj slici uspeo si tako da oblikujes misice između ostalog i zbog dobre genetike ali da ti je ona losa nikada tako ne bi izgledao bez obzira na to kako se hranio i trenirao.
GLUPOST i NONSENS!
Misic NE MOZE genetski DA NE RASTE!!
Da je tako, onda bi se u najranijem dobu otklrila neka bolest, ne dao Bog
Ovako, ako si se razvio, a jesi u normlanom smeru do odrejdenih godina to je vise nego DEKVATAN imput da je sve moguce
Po toj retaridranoj teoriji, mora da se radja genetksi fudabler, genetski vaterplosita itd
Izuzeo sam kosarku, rukomet odbijku iz razlzoga sto genetika moze da bude naklonjena (a ne mora) da neko bude VISOK a neko nizak, pa tako imamo primere oda od niskih roditelja dete ima 2 metera i obratno tako da NASLEDNA gentika je polje koje si i dan danas izucacava, a kada je u pitanju kostano (skeletn) sustav.
Da ne duzim
to je samo izgovor za nesto sto se ne radi kako treba i tu nema price!!
Ti mozda MISLIS da se dobro hranis, a ne
mozda mislis DA DOBRO treniras -a ne..imao sam priliku do sada za ovih 30 god da mi covek prica o ultra hardocre trenizima bla bla bla, i kada zajedno odradimo trening, on trenira kao obicna picka, a prica o tome kako ne napreduje. Naravno, govorimo o mg i mg hemije, odlicna hrana itd
ili imamo opciju gde se momak ubija od treninga i prica da jede savrseno, unosi po 5000 cal a ne napreduje
kada ono...
covek jede jednom ili dva puta na dan, uredno se drzi nekcega 3 dana i onda se cetvrti okrene tortama i slicno
dakle stvar je jednostavna
MISIC NE MOZE DA NE RASTE
stvar je samo KAKO CES GA NATERATI