Pozdrav svim clanovima od novog clana koji ima jednu trecinu veka iza sebe, a od toga je u sportu preko dve dekade.
Problem se javlja sto se u poslednjih godinu dana nisam ocesao o teretanu ili neki vid sportske aktivnosti.
Trenutno tezim nekih 80ak kilograma, sto na moju visinu nije strasno (170), ali se osecam ekstremno slabasno i nisam zadovoljan svojim trenutnim izgledom, pa sam napravio plan ishrane i planiram da krenem opet u teretanu.
Obrok 1: kajgana od 5 jaja, pomesanih sa 50-100grama spanaca + 100grama ovsenih sa 2dl mleka
Obrok 2,3 i 4: 150 grama belog mesa + 100 grama pirinca + salata (kupus, sargarepa ili paprika) + 5-10grama maslinovog
Uglavnom jedem pola kilograma belog mesa, 300 grama pirinca, 100 grama ovsenih i 5 jaja i uz sve to salate i maslinovo ulje. Posle treninga pijem protein jednu mericu sa 5grama kreatina i 30-40grama dekstroze.
Cilj je dobijanje misicne mase i popravljanja trenutnog izgleda, a ovaj vid ishrane sam poceo u prosli ponedeljak, mada je i pre toga donekle bila slicna, sa povremenim izletim u cheat day.