ja sam ga pre neki dan prvi put uzeo i zadovoljan sam, godinama u nazad sam kroistio prostar od ultimeta.
lepo se rastvara ukus je dobar(jafa i tripl cokolada) dal je ono sa tabele zaista u njemu to neces znati ni kod mnogo poznatijih proizvodjaca, jedino da ga odneses na analizu.
sve u svemu prelazim na njega do daljnjeg.
Pa mnogi su ga nosili i pucali po 250-300 eu da bi dokazali, ne znam ni ja sta sebi ili drugom
Uglavnom su bacili novac
a sa analizom je utvrdjeno upravo to sto pise
ne znam sta mislis kada kazes NE ZNAM DA LI JE TO...msm..STA drugo moze da buce osim onoga sto je napisano
Meni je jasno da mi zivimo u drzavi u kojoj zivimo i da sumllamo i na rodjenog oca i majku da kuju zavree protiv nas
ali ljudi...
niko NIJE KRIV Srbendi sto je on ubedjen da je najpamenitji, najlepsi i sve naj, i da smo nebeski nardo, a ovamo NEPSIMENI (pricam naravno u globalu)
Sve PISE ljude...
nije dovoljno reci da je Mile koji nje komsija od atumehanciara, cija devojka ide u teretanu sa jednom drugracom sto se zabavlja sa momko ciji je prijatelj bilder rekao da je nesto TOP.
Kod nas se sa kolena na koleno prenosi da je NESTO SUPER zato sto je POZNATO
Sta je POZNATO?
to sto smo mu u kavezu vec godnima, i poznatno je nesto sto je u svetu na IZDASAJU npr i prodaja je necega opala za 300% ali je nama poznatno posto je bilo PRVO i nista drugo nije postojalo pa je zbog toga poznatno ili se to poznato RAZLIKUJE po necemu od necega sto srbenda ne pozanje?
Ljudi shvatite i niko ne krivi nikoga sto je net kod nas okasnio 15 god. Nije nesto SVEVISNJE zato jer je je Srbima poznato
Pismeno smo hvala Bogu jos uvek*- citajte
A AKO NESTO pise, odna je tako
u protivnom...kao sto su se ti debili koji su npr amino whey nosili na analize, pa su pukli samo nvoac
ako ti ZNASS da nesto nije onakko kako pise (nebitno koji je protein ili nebitno koja je stvar u ptianju)
pa druze moj..pravac odredjene instuticuje, analize, tuzba fabrici koja proivdi i ti si bogat covek! Veruj mi..
E sada
druga je stvar kada kupis nesto a da nema DEKLRACIJE na srp jeziku. Drugo je ako kupis falsoku, bez porekla, od Mitra Mirica sa interneta, bez firme, bez imena i dobijes nesto sto ej Flamur ili Julijajn pakovao u pdorumu. E to ej drugar stvar, i onda mozes da poljubis i ostavis, jer te niko nije tukao p usima da se kupuje tako nesto
ali ljudi, ako je sve ok, onda ono sto pise je onako kako jeste
Pismeni smo , ponavljam jos jednom i nikakvog razloga nema da te POZNATI prave budalom
bas pre neki dan, mi momak kazze- sta je bre ovo Djape sa DYM ELITE...kupio ga naravno u prodavanici i sve ok.
Ja pitam - pa sta bilo batke?..Kaze..pa povecali su SERVVING SIZE na 33 gr a proteina ukupno 23 (iz dva i vise izvora
)...jebiga...ladno, al standard!!
Pamet u glavu!!